🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Paranna strategiaprosessisi tuottavuutta

TAKETO+
Yhteenveto
2,5 tuntia
680 EUR + alv 24 % (yht. 843,20 EUR)
Koulutus
Suomi, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
680 EUR
Sopimuksen mukaan
Prosessi, jolla varmistetaan strategisen muutosprosessin onnistuminen varhaisessa vaiheessa

Paranna strategiaprosessisi tuottavuutta

Perinteiset ja kankeat strategiaprosessit eivät enää toimi. Enin osa strategioista ja niihin liittyvistä muutoksista eivät mene käytäntöön lainkaan tai viivästyvät merkittävästi. Tähän on vain harvalla varaa. Miksi antaa kilpailijoille turhaa etua ja huonontaa johdon uskottavuutta asiakkaiden ja henkilöstön silmissä?”

Onnistunut strateginen toimeenpano tänä päivänä edellyttää jatkuvasti reflektoivaa vuorovaikutusprosessia henkilöstön ja johdon välillä. Strategiasi menee aidosti maaliin, kun osaat suunnitteluvaiheessa kytkeä ihmiset kestävästi mukaan. Vain aito sitoutuminen ja halu osallistua muutoksen tekemiseen varmistaa tavoitellun menestyksen. 

Koulutuksen hyödyt

 • Ymmärrät, miten nopeutat ja tehostat strategiaprosessia hallitsemalla muutosviestinnän eritoten suunnitteluvaiheessa.
 • Opit välttämään tyypilliset toimeenpanosuunnitteluun liittyvät riskit.
 • Opit, miten nopeutat toimeenpanon suunnittelua hyödyntämällä yhteistyötä ja oppimista tukevia toimivia digityökaluja.
 • Tiedät, miten ja mihin osaamiseen nojautuen strategiaprojektin projektipäällikkö tuottaa organisaatiolle nopeutettua takaisinmaksua investoinnille. 
 • Ymmärrät, millä datalla ja analytiikalla seuraat ja mittaat ymmärrystä ja sitoutumista strategiaprosessissa, etenkin kriittisessä toimeenpanosuunnitteluvaiheessa.

Koulutuksen sisältö

 • Tunnistetaan strategiaprosessiin ja erityisesti strategiasta viestimiseen liittyvät tyypilliset sudenkuopat, miksi ja miten ne syntyvät, miksi totutuista tehottomista rutiineista ei päästä eroon sekä millä tavalla arvioidaan huonosti toimivan strategiaprosessin vaikutuksia kilpailukykyyn, asiakkaisiin, henkilöstöön ja taloudelliseen asemaan.
 • Strategisen muutoksen toteuttajan toimenkuva, rooli ja osaaminen strategiaprosessissa.
 • Seurantadata ja analytiikka, joiden avulla tulkitaan organisaation ymmärryksen tasoa ja sitoutumista strategiaan.
 • Muutosviestinnän käsite
  • Mitä sillä tarkoitetaan?
  • Miten sitä hyödynnetään strategiaprosessissa?
  • Miksi muutosviestinnässä onnistuminen on elintärkeää?
  • Millä tavalla tehostetaan monenkeskistä kommunikointia ja oppimista digitaalisin apuvälinein?

Suoritustapa

 • Koulutus toteutetaan ensisijaisesti läsnäkoulutuksena. Kesto 2-2,5 h.
 • Osallistujat saavat myös etukäteistehtävän, jonka avulla ”virittäydytään” teemaan etukäteen. Lisäksi annetaan ”kotitehtävä”, jonka avulla kukin osallistuja voi reflektoida oppimaansa oman organisaationsa toimintaan.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajankäytöllisesti seuraavasti: ensimmäisen tunnin aikana käsitellään aiheita yksi ja kaksi ja toisen tunnin aikana aiheita kolme ja neljä. Etukäteistehtävä toimitetaan kahdesta neljään (2-4) viikkoa ennen koulutusta. 

Koulutuspaikka

Läsnäkoulutus tai etäkoulutus sopimuksen mukaan

Kouluttaja

Asiantuntijoina toimivat Thomas Schleutker ja Johanna Parikka-Altenstedt

Thomas Schleutker:

Thomas on kokenut johtamisjärjestelmien ja strategioiden kehittäjä eri rooleissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, pääsääntöisesti isoissa organisaatioissa. Thomas keskittyy tässä koulutuksessa epäonnistuneen strategiaprosessin taloudellisiin ja henkilöstöllisiin haittavaikutuksiin riskienhallinnan näkövinkkelistä sekä siihen, miten monenkeskisen dialogin ja oppimisen avulla tehostetaan strategiaprosessin etenemistä ja osumatarkkuutta seurantadatalla ja analytiikalla. 

Johanna Parikka-Altenstedt:

Johanna on sisältötuotannon ammattilainen ja viestintäjohtaja, jolla on laajaa kokemusta suurten organisaatioiden viestintäkentästä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, erityisesti Ruotsissa, jossa hän on vaikuttanut viimeiset 30 vuotta. Hän on erikoistunut CSR- ja sosiaalivastuun sekä riskienhallinnan ja laatuvastuun viestintään. Johanna keskittyy tässä koulutuksessa siihen, miten strategia puetaan viestiksi, joka ymmärretään kaikissa sidosryhmissä, ja joka saa strategian elämään organisaation arjessa. Johanna tuo lisäksi kokemuksia ja hyviksi havaittuja käytäntöjä ruotsalaisesta viestintäkulttuurista.

Kustannukset

650 € / hlö + alv 24%.

Hintaan kuuluu lisäksi se, että valmentajamme avustavat osallistujia etukäteistehtävän ja varsinaisen koulutuksen välillä. Näin toimien haluamme varmistaa, että osallistujien toiveet voidaan huomioida parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kysy ryhmäalennusta tai pyydä räätälöityä tarjousta organisaatiollesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Paranna strategiaprosessisi tuottavuutta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TAKETO+

Muutos on oppimista ja dataa

TAKETO+ tekee organisaatiosi muutoksen sujuvaksi. Se on täysin uusi tapa lähestyä muutoshallintaa. SE POISTAA MUUTOSHALLINNAN VAIKEIMMAT SYSTEEMISET VALUVIAT, JOIDEN VUOKSI 4/5 MUUTOSHANKKEESTA EPÄONNISTUU. Koulutustemme avulla autamme sisäistämään siinä, miten digitalisaatiota, skaalautuvuutta, monenkeskistä vuorovaikutusta ja oppimista sekä dataa ja tekoälyä hyödynnetään...


Lue lisää kouluttajasta TAKETO+ ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TAKETO+


 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Paranna strategiaprosessisi tuottavuutta täytä seuraavat tiedot: