Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hyvin suunniteltu budjetti

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
3 tuntia
Alkaen 280 € + alv 24 %
29.10.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Hyvin suunniteltu budjetti | Tampereen Kauppakamari

Hyvin suunniteltu budjetti

Budjetointi ei ole ainoastaan tulevaisuuden ennustamista ja numeroiden pyöritystä. Budjetointi voi toimia esimerkiksi henkilöstön motivointi- ja sitouttamiskeinona. Se voidaan laatia eri tarkoituksia varten eri aikajänteille ja eri tarkkuudella. Sitä voidaan käyttää myynti- ja ostotoimintojen johtamisessa jne.

Koulutuksessa käydään läpi edellä mainittuja asioita sekä laskujen avulla esitetään, miten pienet poikkeamat lähtötiedoissa (esimerkiksi hinnoittelussa ja kustannuksissa) voivat aiheuttaa suuriakin eroja toteutuneessa tuloksessa verrattuna siihen, mitä oli budjetoitu. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi, miten voidaan parantaa budjettien tarkkuutta sekä rullaavan budjetoinnin periaatteet. Koulutuksen punainen lanka on, että budjetointi on ennen kaikkea käytännön operatiivisten toimintojen suunnittelua ja palasiin purkamista eikä hihasta ravisteltujen kasvukertoimella varustettujen matemaattisten kaavojen käyttöä.

Ohjelma:

Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
Klo 9.00 Koulutuksen avaus

  • Budjetoinnin eri lähtökohtia
  • Rullaava kassa- ja tulosbudjetointi
  • Budjettipoikkeamien analysointi

Klo 12.00 Koulutus päättyy

Tarjoilut: klo 8.30 alkaen aamukahvit

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hyvin suunniteltu budjetti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajat, talousjohtajat

Kouluttaja

Asiantuntijana KTT, DI Toivo Koski, TulosAkatemia Oy

Kustannukset

Jäsenhinta 280 euroa (+ alv), normaalihinta 560 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitetaan hinnasta 50 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvin suunniteltu budjetti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hyvin suunniteltu budjetti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Verkkokurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: