Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myyntijohtajaverkosto

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
12 kk / 6 lähitapaamista
Joustavasti
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Myyntijohtajaverkosto | Tampereen Kauppakamari

Myyntijohtajaverkosto

Tampereen kauppakamari tarjoaa pirkanmaalaisille johtajille tavoitteellisia ja teemoitettuja foorumeita verkostoitumiseen ja oman johtamisosaamisen kehittämiseen. Johtajaverkostojen käytännön toiminta muodostuu yhteisten haasteiden jakamisesta sekä uudenlaisten ratkaisujen rakentamisesta vertaisverkoston kesken. Verkostojen toiminta perustuu ehdottomaan avoimuuteen ja luottamukseen.

Syksyllä 2017 alkanut, kiitelty myyntijohtajien verkosto- ja valmennusohjelma jatkuu nyt. Voit hypätä verkostoon mukaan silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Alumnitoiminta on myös käynnissä, ensimmäisen kuuden jakson jälkeen voit jäädä verkostoon alumnijäsenenä.

Opi johtajuutta alan rautaisilta osaajilta

Valmennusohjelman kesto on noin 12 kuukautta, johon sisältyy 6 lähitapaamista. Verkoston valmentajat ovat tunnettuja, kokeneita myynnin ja markkinoinnin osaajia.

Verkosto tarjoaa valmennusta aivolohkojen molemmille puolille, sillä pelkkä tietotaito ei korreloi suoraan tuloksentekokyvyn kanssa. Tunteet ja asenteet vaikuttavat käyttäytymiseen johtajana.

Verkostoon voit tulla milloin tahansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myyntijohtajaverkosto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajat.

Aikataulu

Myyntijohtajaverkoston seuraavat lähitapaamiset (8:30-12:30, kahvit 8:00).

  • 18.08.2020, Tampere.

Kouluttaja

Verkoston valmentajat ovat tunnettuja, kokeneita myynnin ja markkinoinnin osaajia. Fasilitaattorina toimii Mikko Parikka, Adeptus Partners Oy.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyntijohtajaverkosto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myyntijohtajaverkosto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: