Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
5 tuntia
Alkaen 260 € + alv 24 %
1.10.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus
Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot | Tampereen Kauppakamari

Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot

Koulutuspäivän aikana käydään läpi valokuvauksen perusteita ja tehdään käytännön harjoituksia. Koulutuspäivän aikana opit muokkaamaan kuvia puhelimellasi - esimerkiksi markkinointia varten eri somekanavissa.

Otatko yrityksesi some-tileille toisinaan kuvia, onko vastuullasi kenties yrityksen Instagram-tilin päivittäminen tai käytkö työn merkeissä tapahtumissa, joista pitäisi jakaa kuvia? Tällä kurssilla tutustutaan valokuvauksen perusteisiin ja siihen, miten helpoilla asoilla valokuvista saa kiinnostavampia ja kauniimpia vaikkapa älypuhelimella.

Kurssilla opit mm.

  • perusasioita sommittelusta, kuvakulmista ja valosta
  • ihmisten kuvaamisesta
  • mihin kännykällä kuvaamisessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota
  • miten kuvaa voi käsitellä puhelimella - muutenkin kuin valmiilla filttereillä
  • vinkkejä kuvien käyttöön eri somekanavissa

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse tietää mitään valokuvaamisesta, sillä lähdemme liikkeelle perusteista, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös valokuvausharrastusta aloitteleville.

Koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 14.00.

Tarjoilut: Koulutuksen hintaan sisältyy aamukahvit ja lounas.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Kouluttaja

Asiantuntijana valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Jenny Alhonen.

Kustannukset

Jäsenetu:

Jos osallistut sekä "Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot" (1.10.) että "Sisältömarkkinoinnin tehopäivä" (28.5.) -koulutukseen, saat ne yhteishintaan 490 € (+alv), normaalihinta 620 € (+alv). Tarjoamme edun ainoastaan jäsenyrityksillemme.

Edun saat, kun valitset ilmoittautumislomakkeelta "osallistun myös Sisältömarkkinoinnin tehopäivä -koulutukseen 28.5." Ilmoittauduthan molempiin koulutuksiin erikseen!

Jäsenhinta 260 euroa (+ alv), normaalihinta 520 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitetaan hinnasta 50 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Parempia kuvia puhelimella - valokuvauksen perustaidot täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: