Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen

Tampereen kauppakamari
Yhteenveto
3 tuntia
Alkaen 280 € + alv 24 %
8.10.2020 13.00
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus

Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen

Työnantajan voi olla vaikea hahmottaa, mistä lähteistä työsuhteen ehdot tulevat ja mikä on näiden välinen etusija. Muutoksiin on mahdollista myös ennakolta varautua työsopimusten loppuun mietityin ehtokirjauksin. Nyt etenkin poikkeusolojen vallitessa työnantajalle voi tulla tarve muuttaa työsuhteen ehtoja nopeastikin.

Tämän käytännönläheisen koulutuksen käytyäsi tiedät, miten valitset oikean menettelytavan ehtomuutoksen aikaansaamiseksi eli milloin ehtomuutokset ovat mahdollisia puhtaasti työnantajan yksipuolisella määräyksellä ja milloin on syytä turvautua ehtomuutoksista sopimiseen työntekijän kanssa tai irtisanomismenettelyyn ehtomuutoksen aikaansaamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

Ohjelma:

Klo 13:00 Koulutuksen avaus

  • Työsuhteen ehtojen määräytyminen
  • Miten käytäntö vakiintuu työsuhteen ehdoksi?
  • Työsuhteen ehtojen välinen etusijajärjestys
  • Työnantajan oikeus muuttaa yksipuolisesti työsuhteen ehtoja
  • Työsuhteen ehtojen muuttaminen sopimalla
  • Yhteistoimintamenettelyä vaativat muutostilanteet

Klo 16:00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Asiantuntijana  työoikeuteen erikoistunut lakimies, tutkija Alexa Kavasto, Lapin yliopisto

Kustannukset

Jäsenhinta 280 euroa (+ alv), normaalihinta 560 euroa (+ alv). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin ja ohjelmassa mainitun tarjoilun. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme hinnasta 50 %.

Jäsenetu!
Jos osallistut Työnantajan keinot reagoida työn vähentymiseen (8.10. klo 9-12) ja Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen (8.10. klo 13-16) -koulutukseen, saat ne koko päivän koulutuksen hinnalla 360 euroa (+ alv). Tarjoamme edun ainoastaan jäsenyrityksillemme. Edun voit valita ilmoittautumislomakkeella.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka jäsenenä on yli 2000 eri kokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä ja yhteisöä. Kauppakamarin toiminta perustuu vuonna 2002 vahvistettuun kauppakamarilakiin. Sen mukaan kauppakamarin tehtävänä on edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua,...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kauppakamari ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kauppakamari

Kalevantie 2 D
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: