🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto / Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Haluatko syventää osaamistasi hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisena ja kehittyä alan asiantuntijaksi? Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on monipuolista alan erikoisosaamista. Osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemusta ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen. Koulutus tarjoaa hyvät valmiudet toimia esimerkiksi yrittäjänä, kouluttajana, myymälävastaavana tai esimiehenä.

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto Tredussa:

  • Kampaajamestari, hiusten muotoilun osaamisala
  • Erikoiskosmetologi, ihon erikoishoidon osaamisala
  • Kosmetiikkaneuvoja (EAT), kosmetiikkaneuvonnan osaamisala

Tutkinnon tavoite

Tutkinnon suoritettuasi osaat johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Osaat myös suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Opit myös kehittämään työyhteisöäsi sekä edistämään kestävää kehitystä. Voit painottaa opintojasi oman opintosuunnitelman mukaan joko monipuolisiin kädentaitoihin ja erilaisiin työ- ja hoitomenetelmiin tai kosmetiikkaneuvontaan, kouluttamiseen ja ohjaamiseen.

Toteutus

Opiskelu sisältää lähiopetuspäiviä oppilaitoksessa, verkko-opetusta, omassa työssä tapahtuvaa työskentelyä, yksilö- ja ryhmäohjausta sekä tutkintoon liittyviä oppimistehtäviä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat syventää osaamistasi hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisena ja kehittyä alan asiantuntijaksi. Pääsyvaatimuksena erikoisammattitutkintoon on soveltuva hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinto.

Aikataulu

Noin 1,5 vuotta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: