🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Alv:n ajankohtaispäivä

Kesto
3 tuntia
Hinta
300 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
300 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Alv:n ajankohtaispäivä

Arvonlisäverotus koskettaa kaikkia taloudellista toimintaa harjoittavia, sillä on merkittävä kustannus/rahoitusvaikutus ja on yksi suurimmista yrityksen kirjanpidon eristä. Samaan aikaan arvonlisäverotusta säätelee hankalaksi koettu arvonlisäverolaki, joka sisältää useita poikkeussäännöksiä.

Arvonlisäverotusta koskeva oikeuskäytäntö päivittyy jatkuvasti ja lainsäädäntö muuttuu. Arvonlisäverotus on siten jatkuvassa muutoksessa ja tässä muutoksessa mukana pysyminen vaatii tietojen päivittämistä.

Tule kuulemaan alv-tuulien viimeisimmät tuiverrukset kompaktissa paketissa. Koulutuksessa saa erinomaisen ja tiiviin tietopaketin arvonlisäverotusta koskevista tuoreista tulkinnoista sekä muista arvonlisäverotuksen muutoksista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Alv:n ajankohtaispäivä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 17.9.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu taloushallinnon henkilöstölle sekä kaikille myyntiprosesseista ja sopimuksista vastaaville henkilöille.

Aikataulu

Tiistaina 1.10.2024 klo 9-12

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopetuksena verkon välityksellä (livevideo-opetus Zoomilla), ei tallennetta. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen koulutuksen alkua. Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Kouluttaja

Kouluttaja Atte Saari toimii KPMG:n arvonlisäveroasiantuntijana ja työskentelee laajalla rintamalla arvonlisäverotukseen liittyvissä tehtävissä ja vastaa KPMG:n välillisen verotuksen palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä keskisen Suomen alueella.

Atte on ollut KPMG:n palveluksessa vuodesta 2011 lähtien ja sitä ennen Verohallinnolla. Hänelle on kertynyt hyvin monipuolinen kokemus julkishallinnon sekä kotimaisten ja kansainvälisten yritysten arvonlisäverotukseen liittyvien kysymysten neuvonantajana ja hän on avustanut asiakkaitaan asiamiehenä useissa veroriidoissa, muun muassa KHO:ssa. Lisäksi Atte on auttanut useita asiakkaitaan löytämään alv-kustannustehokkaita toimintamalleja esimerkiksi liiketoimintojen uudelleenjärjestelyihin liittyen.

Käytännön kokemuksen lisäksi Atte on tuttu näky asiantuntijaluennoitsijana eri tilaisuuksissa.

Kustannukset

300 €

Hinta ei sisällä eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Hinta voimassa verkkomaksulla maksettaessa. Laskutuslisä 5 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Alv:n ajankohtaispäivä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu