Työsuojelu ja työhyvinvointi monipaikkaisessa työssä

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
4 tuntia
150 EUR + alv 24%
12.9.2023
   
Hybriditoteutus
Helsinki, Verkossa
Koulutus

Työsuojelu ja työhyvinvointi monipaikkaisessa työssä

Etätyö, hybridityö, eTyö, läsnätyö, joustotyö, rytmityö, mobiili työ – ajasta ja paikasta riippumattomalla työllä on monta nimeä ja tekemisen tapaa. Työtä tehdään enenevässä määrin monipaikkaisesti organisaation eri toimipisteissä, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden tiloissa sekä etätyönä kotona, vapaa-ajan asunnolla, liikennevälineissä, hotelleissa ja kahviloissa. Monen kohdalla kodista on tullut ensisijainen työn tekemisen paikka.

Onnistunut etätyö edellyttää terveellistä ja turvallista, työhön sopivaa ympäristöä sekä toimivia yhteistyön ja vuorovaikutuksen mahdollistavia teknologiaratkaisuja tietoturva huomioiden. Esihenkilöt ja työntekijät tarvitsevat valmiuksia virtuaalisessa ympäristössä toimimiseen. Myös työsuojelun yhteistoiminnan edellytykset on turvattava.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työsuojelu ja työhyvinvointi monipaikkaisessa työssä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työsuojeluhenkilöstö, esihenkilöt, henkilöstön kehittäjät, muut aiheesta kiinnostuneet työpaikan toimijat

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen hinnasta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työsuojelu ja työhyvinvointi monipaikkaisessa työssä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työsuojelu ja työhyvinvointi monipaikkaisessa työssä täytä seuraavat tiedot: