Työvoimakoulutus

Yrittäjyysosaamisen syventäminen (verkkokoulutus)

Y4 Works, Verkossa
Kesto
20-30 pv
Seuraava toteutus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
20-30 pv
Seuraava toteutus
26 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.8.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyysosaamisen syventäminen (verkkokoulutus)

Y4 Works

Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutuksen tavoitteena on yritystoiminnan kestävä käynnistäminen ja yritysidean kehittäminen. Opiskelu tapahtuu monipuolisesti verkossa ryhmäluentoina, pienryhmätyöskentelynä ja -keskusteluna sekä yksilötyöskentelynä. Lisäksi osallistujalle tarjotaan koulutuksen aikana henkilökohtaista valmennusta eli sparrausta. Vuorovaikutuksellisuus ja vertaisoppiminen painottuvat oppimismenetelmissä: koulutuksen aikana opit keskustelun ja pienryhmätyöskentelyn avulla.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta kahden viikon moduulista, joissa jokaisessa keskitytään yritystoiminnan kannalta keskeisiin teemoihin. Ensimmäinen ja viimeinen viikko muodostavat moduulin 1, joka on pakollinen osa Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutuskokonaisuutta. Moduuleista 2 (Yrityksen talous ja hallinto ja verkkokaupan perustaminen) ja 3 (Yrittäjän digimarkkinointi ja asiakashankinta) voit itse valita kumman haluat suorittaa osana koulutusta niin, että koulutuksen kokonaispituudeksi tulee 20-30 päivää. Yksi moduuli vastaa 10 päivää.

Viikkojen teemakokonaisuudet:

  • Viikko 1 - Liikeidean ideointi ja määrittely (5 pv, pakollinen, Moduuli 1)
  • Viikot 2 ja 3 - Yrityksen talous ja hallinto ja verkkokaupan perustaminen, Moduuli 2 (10 pv)
  • Viikot 4 ja 5 - Yrittäjän digimarkkinointi ja asiakashankinta, Moduuli 3 (10 pv)
  • Viikko 6 - Koonti (5 pv, pakollinen, Moduuli 1)

Esimerkki 20-30 päivän koulutuskokonaisuudesta. Suoritat viikot 1, 2-3, ja 6 eli yhteensä 20 päivää. Voit myös halutessasi osallistua kaikille viikoille, jolloin koulutuspäiviä kertyy yhteensä 30 päivää.

Koulutuksen tavoitteet

Yrityksesi liiketoiminnan analysoiminen on keskeinen osa kurssia. Koulutuksen päätyttyä sinulla on monipuoliset valmiudet yrityksesi kokonaisuuden hahmottamiseen, eri osa-alueiden kehittämiseen ja toimintasi toteuttamiseen käytännössä. Saat käsityksen modernin yrittäjyyden vaatimuksista ja mahdollisuuksista. Koulutuksen aikana saat myös ainutlaatuisen ja arvokkaan mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyysosaamisen syventäminen (verkkokoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

26 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.8.2024

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille. Työvoimakoulutuksen ajalta maksetaan (edellytysten täyttyessä) työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Tämä koulutus on suunnattu sellaisille henkilöille, joilla on jo tietoa tai kokemusta yrittäjyydestä. Lisäksi koulutukseen osallistuvalla tulee jo olla yritysidea, jota koulutuksessa kehitetään. Yrittäjyyden peruskurssia “Kohti yrittäjyyttä” suositellaan puolestaan niille yrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla ei vielä ole ennakkotietoja yrittäjyydestä, ja jotka vasta suunnittelevat yrittäjyyttä.

Koulutus toteutetaan suomen kielellä, joten osallistujalta odotetaan hyvää suomen kielen taitoa (vähintään tasoa B1.1.).

Koulutukseen hakeutuminen
Täytä koulutushakemus Te-toimiston sivuilla olevan 'Hae tähän koulutukseen' -painikkeen kautta viimeistään 12.8.2024. Voit myös jättää paperihakemuksen TE-toimistoon tai kuntakokeilun toimipisteeseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnukset), sinun tulee vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa tai kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä.

Valinta tehdään hakemusten perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolellisesti. Kerro hakemuksessa (hakemuksen kohta "tarkemmat perustelut") motivaatiosi yrittäjyyteen sekä liikeideasi tai hahmotelma siitä. Lisäksi on tärkeää, että kirjaat hakemukseesi, kumpaan valinnaiseen moduuliin Yrityksen talous ja hallinto ja verkkokaupan perustaminen (moduuli 2) ja/tai Yrityksen digimarkkinointi ja asiakashankinta (moduuli 3) haluat osallistua osana koulutuskokonaisuutta. Valitse moduuleista vähintään yksi. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 26.8.-4.10.2024. Koulutuksen kesto on 20-30 päivää, riippuen mitkä koulutusviikot valitset (valinnaisista viikoista lisää alla). Koulutus koostuu verkko-opetuspäivistä (16-24 päivää) verkko-opetusalustalla sekä itsenäisen työskentelyn päivistä (4-6 päivää). Verkko-opetus toteutetaan arkisin klo 9.00-15.00 (6 h), sisältäen lounastauon. Itsenäisen työskentelyn päivän pituus on noin 5,25 h. Läsnäolo koulutuspäivinä on pakollista. Tarvitset verkkokoulutukseen osallistumiseen tietokoneen, internet-yhteyden ja rauhallisen tilan.

Kustannukset

Koulutus on maksuton

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyysosaamisen syventäminen (verkkokoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Uuden sukupolven yrittäjyyskoulutuksia

Y4 Works on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan, ihmisten sekä yhteisöjen kipupisteisiin. Olemme mullistamassa uudenlaisilla työllisyydenhoidon ratkaisuilla sitä, miten työnhakijat löytävät, oppivat ja tekevät työtä. Kasvupalveluilla Y4 Works tuo yrityksille edistyksellisimmät tavat kehittää liiketoimintaansa ja työllistää ansiokkaasti. Y4 Worksin tiimi on...

Lue lisää kouluttajasta Y4 Works ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu