Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tiedonhallinnan perusteet - arkistointisuunnitelma ja uuden tietosuojalain merkitys

YritysAkatemia
Yhteenveto
3 tuntia
390 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Helsinki, Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
390 EUR
1.9.2020

Helsinki
390 EUR
10.11.2020

Tampere
390 EUR
20.10.2020

Verkossa
390 EUR
1.9.2020

Tiedonhallinnan perusteet - arkistointisuunnitelma ja uuden tietosuojalain merkitys


Tiedonhallinnan perusteet - Arkistointisuunnitelma ja uuden tietosuojalain merkitys

Tiedonhallinta on organisaation hankkiman, tuottaman, käyttämän ja säilyttämän tiedon hallintaa. Hyvin hallinnoidulla tiedolla voidaan edistää organisaation tuottavuutta, parantaa palveluja.

Arkistointi tuntuu oleva ongelma monessa yrityksessä. Aina ei tiedetä, mitä pitää arkistoida ja kuinka kauan, joten arkistoidaan kaikki ja säilytetään asiakirjoja liian pitkiä aikoja.

Organisaation tulisi laatia ohje, joka helpottaa arkistoon sisällytettävien asiakirjojen käyttöä, ylläpitoa ja hallintaa. Tätä kutsutaan arkistonmuodostus- tai arkistointisuunnitelmaksi (AMS). Toisaalta tiedonohjaussuunnitelma (TOS) koskee sähköistä tietoa, jonka määrä järjestelmien myötä on nousussa. Koulutus on hyväksi erityisesti HR-, talous- ja palkanlaskenta henkilöstölle. Uuden tietosuojalain ja tiedonhallintalain myötä mm organisaation asiakirjojen ja tiedon säilytysajat on tiedettävä (elinkaaren hallinta).

Kohderyhmä

Koulutus on hyväksi erityisesti HR-, talous- ja palkanlaskenta henkilöstölle. Uuden tietosuojalain myötä mm organisaation asiakirjojen säilytysajat on tiedettävä (elinkaaren hallinta).

Kustannukset

390.00 € (ei sis. alv)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedonhallinnan perusteet - arkistointisuunnitelma ja uuden tietosuojalain merkitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

YritysAkatemia

YritysAkatemia

Monipuolista työelämän koulutusta

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. YritysAkatemian vahvuuksia ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito. YritysAkatemia tarjoaa ajankohtaista huippuosaamista ja tuoreinta tietoa: johtamisesta, vuorovaikutuksesta sekä työhyvinvoinnista sopimusoikeudesta ja julkisista hankinnoista taloushallinnosta palkkahallinnosta asiakaspalvelusta...


Lue lisää kouluttajasta YritysAkatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

YritysAkatemia

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.yritysakatemia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedonhallinnan perusteet - arkistointisuunnitelma ja uuden tietosuojalain merkitys täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: