🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija..... - Foorumi

29.5.2009 8.23   Koulutukseen
...aloittaa Suomessa markkinointi/asiakasmyynin opiskelun ????

RE: Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija.....
29.5.2009 11.18   Koulutus.fi

Hei,Koulutusneuvoja

Etsimääsi koulutukseen on monenlaisia vaihtoehtoja. Jos sinulla on jo työpaikka, jossa toimit myynti-, markkinointi- tai asiakaspalvelutehtävissä, voit saada ammattipätevyyden näyttötutkinnon avulla. Jos et vielä toimi näissä tehtävissä vaan haluat vaihtaa alaa, voit esimerkiksi suorittaa liiketalouden perustutkinnon eli merkonomin tutkinnon tai osallistua muuhun ammattiin valmistavaan koulutukseen.

Meidän sivustolle on enimmäkseen koottu työelämässä tietyllä alalla jo toimiville suunnattuja täydennyskoulutusvaihtoehtoja sekä muutamia oppisopimus-/näyttötutkintovaihtoehtoja. Voit katsella markkinointiin liittyviä koulutusvaihtoehtoja markkinointikategoriassamme ja myyntiin liittyviä vaihtoehtoja myyntikategoriassamme.

Voisin myös vinkata sivustosta osoitteessa www.studentum.fi. Sivustolle on koottu erilaisia koulutuksia, joissa tarkoituksena on juurikin osallistua tutkintoon johtavaan koulutukseen ja saada ammattipätevyys. 

Toivottavasti löydät itsellesi sopivan opiskelumuodon!

Terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta 


RE: Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija.....
29.5.2009 17.22   marttimakelainen@wippies.com
Kyllä ko. ammatinharjoittajat voivat olla erittäin hyviä markkinointialalla.

RE: Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija.....
3.6.2009 17.13   Mari Hämäläinen

Hei!

Vastaan kysymykseesi yhden aikuiskoulutuksen järjestäjän puolesta. En tiedä missä päin Suomea asut, mutta meidän yrityksemme, Amiedu toimii pääkaupunkiseudulla (Pitäjänmäellä, Helsingissä). Jos me satumme olemaan lähellä sinua, niin ota vaikka yhteyttä (www.amiedu.fi) niin kerron sinulle vielä tarkemmin sinun vaihtoehdoistasi. Nyt voin vastata vain näin yleisesti eli voit opiskella kaupan alan aineita esimerkiksi merkonomin (=liiketalouden perustutkinto) tutkinnossa. Meillä on Amiedussa tarjota kyseinen tutkinto aikuispuolen näyttötutkintona, mutta ainakin nyt syksyllä 2009 alkavaan koulutukseen osallistumiseksi (ainakin oppisopimusrahoituksessa) sinulla pitäisi olla alan työpaikka jo valmiina, jotta esim. voisit antaa näytöt (=tutkintotilaisuudet) siellä oikeassa ympäristössä. Meillä ei valitettavasti ole VOS-rahoitteisia paikkoja lainkaan jaossa tällä hetkellä (eikä tulevaan vuoteen) eli ilman työpaikkaa tutkinto ei meillä aikuispuolella valitettavasti onnistu. Muita koulutusvaihtoehtoja ei meidän yksikössä ole, mutta esim. toisessa Amiedun kaupan alan yksikössä löytyy myyjän ammattitutkinto, mutta siinäkin tapauksessa vaaditaan työpaikka sekä lisäksi kokemusta alalta noin 3-5 vuotta. Jos sinulla ei vielä ole alan työpaikkaa, mutta sinulla olisi mahdollisuus opiskella päivisin (iltakoulutuksiakin on olemassa), niin suosittelisin hakemaan nuorisopuolen merkonomin tutkintoa suorittamaan.

Ystävällisin terveisin, Mari Hämäläinen


RE: Voiko siivooja/Kotiavustaja/Vanhustyön tekija.....
5.6.2009 10.32   Maarit Lehti
Hei, Annan sinulle lisätietoja valtakunnallisen eritysoppilaitoksen eli MJK-instituutin osalta. Toimimme Helsingin ydinkeskustassa ja olemme keskittyneet aikuisopiskelijoiden perus- , lisä- ja täydennyskoulutukseen. Meillä on alkamassa ensi syksynä kaikille avoin merkonomiryhmä. Tässä liiketalouden perustutkinnossa kuitenkin edellytetään soveltuvaa työpaikkaa ja koulutus toteutetaan joko oppisopimuskoulutuksena tai VOS-rahoitteisena. Koulutus on maksutonta lukuun ottamatta tutkintomaksua (50,50 euroa). Tutkinto suoritetaan osaamisnäytöin ja tästä syystä alaan liittyvä työpaikka on tarpeellinen. Jos kiinnostuit koulutuksesta, löydät lisätietoja kotisivuiltamme (www.mjk.fi) tai voit olla yhteydessä Taina Alaseen (p. 040-7096866 tai taina.alanen@mjk.fi). Kesäterveisin Maarit Lehti

Löydä koulutuksia aiheesta:
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.