Viestinnän peruskurssi - Foorumi

21.10.2009 13.15   Jorma J.
Morjens! Tarvisin ihan peruskoulutusta kirjoittamiseen yms. viestinnän/tiedottajan tehtäviin. Löytyisikö Etelä-Suomesta kurssia tai koulutusta tähän tarpeeseen?

RE: Viestinnän peruskurssi
21.10.2009 13.54   Koulutusn.fi

Hei Jorma J.,Koulutusneuvoja

Viestinnän koulutusvaihtoehtoja löydät kategoriastamme Viestintä / Tiedotus / PR. Sieltä löytyy useampia erilaisia viestinnän kursseja eri koulutuksen järjestäjiltä.

Onnea opintoihin!

Terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta


RE: Viestinnän peruskurssi
9.2.2010 7.43   Kati
post Hei Jorma Viestinnä koulutusta löytyy mm. Markkinointi-instituutista. Markkinointi-instituutti on aikuiskoulutuksen asiantuntija ja monipuolinen koulutuskumppani. Koulutustarjontamme kattaa liiketoiminnan keskeiset osa-alueet ja henkilöstöryhmät. Tarjoamme koulutusta liike-elämän perustutkinnoista johto- ja asiantuntijatason ohjelmiin. Asiantuntijamme ovat työelämässä toimivia ammattilaisia, jotka suunnittelevat ja toteuttavat laadukkaita ja ajankohtaisiin tarpeisiin sopivia koulutuksia. Suunnittelemme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Moduulimuotoinen opiskelu tarjoaa paljon mahdollisuuksia itsenäiseen koulutussuunnitteluun. Lisää koulutustarjonnastamme löydät linkistä (kopio linkkin selaimen otsikkoriville). www.markinst.fi/koulutus/sivut/Tiedottaminenjaviestinta.aspx Koulutusterveisin Kati Räty koulutusassistentti Markkinointi-instituutti

Löydä koulutuksia aiheesta:
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.