Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-38 yhteensä 38 tulosta
Näyttää 1-38 yhteensä 38 tulosta
 

Sopimusoikeuden koulutus varmistaa työntekijöiden lakitietouden sovittaessa

Palvelusopimus, työsopimus, kansainvälisen kaupan sopimus – erilaiset sopimukset ovat läsnä työelämässä usein huomaamattamme. Sopimusten tekijöiden on puolin ja toisin tunnettava sopimuksenteon lainalaisuudet, jotta ongelmilta vältytään.

Sopimusoikeuden koulutus valmentaa sekä yrityksiä että yksittäisiä työntekijöitä sopimusjuridiikan osaajiksi. Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt valmennukset käsittelevät muun muassa:

  • eri sopimustyyppejä
  • osapuolten vastuita ja velvoitteita
  • sopimusrikkomustilanteita

Sopimusoikeuden koulutus auttaa varmistamaan, että tiedät, mihin sitoudut. Asiantuntijoiden järjestämät kurssit luovat vankan pohjan yrityksen ja työntekijöiden laki- ja sopimustietoudelle, tai ylläpitävät heidän nykyistä osaamista. 

Suomen sopimuslain suhteellisesta vapaamuotoisuudesta huolimatta sopimusten solmimiseen tulee panostaa. Tilanteiden tapauskohtaisuuden ja alakohtaisten faktojen vuoksi sopimusfaktojen itseopiskelu voi osoittautua haastavaksi. Sopimusoikeuden koulutukset voivat tarjota sopimustietouden tärkeimmän ytimen nopeasti omaksuttavassa, varmuutta ja tehokkuutta edesauttavassa muodossa.

Erilaiset sopimukset vaativat eri osaamista

Sopimus on riippuvainen alasta ja sopimuksen osapuolista. Sopimusoikeuden koulutus syventää eri alojen sopimusten ja niiden ominaispiirteiden tuntemusta. Pien- ja suuryritykset sekä yksittäiset työntekijät lujittavat osaamistaan räätälöidyillä kursseilla. Eri käyttötarkoitusten sopimukset voivat olla esimerkiksi:

  • työsopimuksia
  • salassapitosopimuksia
  • osto- ja myyntisopimuksia

Niin yritysten väliset myyntisopimukset kuin työntekijöiden työsopimukset sisältävät omat poikkeuksensa ja erikoisuutensa. Sopimusoikeuden koulutukset auttavat lisäämään tietoutta paitsi yrityksen myös yksittäisen sopijaosapuolen oikeusturvasta. 

Sopimusoikeuden koulutus poistaa erimielisyyksiä ja riskejä

Sekä yrityksen johdon että työntekijöiden sopimustietouden kehittäminen luo riskittömämpää yritystoimintaa. Sopimusoikeuden valmennukset antavat keinot turvalliseen ja tuoton takaavaan liiketoimintaan.

Erityisesti yritysten välisten sopimusten tunteminen vähentää liiketoiminnan riskejä. Oikein laadittu, kirjallinen sopimus varmistaa sovitun toiminnan ja eliminoi erimielisyydet. Sopimusoikeuden koulutus tutustuttaa päteviin sopimusmuotoihin ja sopimuksenteon sudenkuoppiin. Väärinkäsityksille ei jää varaa, kun yritystiimin lakitietous on varmistettu.

Sopimusoikeuden koulutusten kautta saavutettava riskitön liiketoiminta näkyy myös ulospäin. Velvollisuuksien tiedostaminen ja reipas vastuunotto nostavat yrityksen profiilia luotettavana yhteistyökumppanina. Oikeutensa tietävä mutta velvollisuuksistaan kiinnipitävä yritys muistetaan sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla.

Sopimusoikeuden koulutus nopeuttaa

Sopimusoikeuden koulutus paitsi minimoi riskejä myös tutustuttaa sopimusneuvottelun protokollaan ja prosesseihin. Kun yrityksen henkilöstö tai sopimusta tekevät yksityiset osapuolet tuntevat sopimusprosessin jo etukäteen, sujuu sopimusneuvottelu ilman keskeytyksiä.

Valmennus tarjoaa opastusta muun muassa seuraaviin sopimusprosessin kysymyksiin:

  • sopimuksen ehtojen muokkaaminen
  • tarjouksen sitovuus
  • osapuolia koskevat erityislait (esimerkiksi kuluttajasuojalaki)

Valmenna itsesi tai henkilöstösi nyt turvatumpaan sopimusten tekoon tutustumalla tarkemmin sopimusoikeuden koulutuksiin.

Palaa sivun alkuun

Etsitkö koulutusta?

Koulutus.fi:n ilmaisen tarjouspyyntöpalvelun kautta saat apua koulutusten etsintään.

Täytä lomake tästä

Tarjouspyyntöpalvelu

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Etsi kurssi kalenterin avulla
tammikuu 2019
ma
ti
ke
to
pe
la
su
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Inspiraatioksi
JET antaa eväitä esimiestyöhön
Opiskelijatarina: Amiedu

"JET tarjoaa konkreettista hyötyä henkilöstöjohtamiseen nyt, kun siirryn tavaratalopäälliköksi ja valitsen oman henkilökunnan. Uudet työkalut ja opit ovat aina tervetulleita."

Lue lisää
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää
Kokemus vahvistui osaamiseksi Te...
Opiskelijatarina: Amiedu

Jari Hirvonen on Caverionilla vastuunkantaja ja sitoutunut ammattilainen. Tekniikan erikoisammattitutkinto toi Hirvoselle uutta osaamista ja auttoi työnkuvan muutoksessa.

Lue lisää