Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hitsaajan pätevöintikoulutus – työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
2 – 4 kk (HOPS)
20.1.2020 09:00
suomi
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Amiedu

Hitsaajan pätevöintikoulutus – työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä hitsaajan tehtävissä. Voit hakeutua koulutukseen, olit sitten vasta-alkaja alalla, tai jo kokemusta hankkinut osaaja, joka haluaa päivittää osaamistaan. Osana koulutusta suoritetaan tulityö-, työturvallisuus ja ensiapukortit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus – työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hitsauskoulutus sopii alasta kiinnostuneille ja alan työkokemusta omaaville. Maahanmuuttajilta vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa. Työssä edellytetään hyvää terveyttä.
Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on suunnattu hitsaajille, jotka haluavat täydentää/päivittää osaamistaan. Lyhyen koulutuksen aikana suoritetaan töissä vaadittavat hitsaajan pätevyyskokeet puikko-, MIG/MAG-, TIG- tai kaasuhitsausprosessilla. Varsinaisen koulutuksen alkuvaiheessa tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma (HOPS), jolloin myös määritellään koulutuksen pituus.

Koulutuksen toteutus

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella. Hakemusten pohjalta soveltuvat henkilöt kutsutaan haastatteluihin, joissa tarkempi soveltuvuus koulutukseen kartoitetaan. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 07:30 - 14.00.
Haastattelut Amiedulla 17.01.2020. Valituksi tulleiden koulutus alkaa 20.01.2020.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Suorittamisaika

2 – 4 kk (HOPS)

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.