Tulityökortti

J. Pihlajamäki Oy, paikassa Kaarina (+2 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
Tiedustele hintaa kouluttajalta
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
englanti ( + lisää )
Kesto
1 päivä
Hinta
Tiedustele hintaa kouluttajalta
Seuraava toteutus
Katso aloitukset kouluttajan sivuilta katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
englanti ( + lisää )
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tulityökortti

Älä leiki tulella – turvaa itsesi ja muut suorittamalla tulityökortti

Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava kaasu- ja kaarihitsaus, poltto- ja kaarileikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta. Tulitöiksi luetaan myös työt, joissa käytetään kaasupoltinta, muuta avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai muuta näihin verrattavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.

Katto- ja vedeneristystöiden tulitöitä ovat mm. eristettävän alustan kuivaaminen liekillä tai kuumalla ilmalla, bitumin kuumentaminen bitumikeittimessä ja kermieristyksen kuumentamalla tapahtuva kiinnitystyö.

Tulityöt ovat erityistä varaa aiheuttavia töitä, joita säätelevät monet lait, säädökset ja määräykset. Tulitöitä ohjaava lainsäädäntö edellyttää suunnitelmallisuutta, onnettomuuksien ennalta ehkäisyä ja onnettomuuksiin varautumista henkilöiden, ympäristön ja omaisuuden turvaamiseksi.

Miksi tulityökortti?

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla voimassa oleva tulityökortti. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa Pohjoismaissa ja vastaavasti muissa Pohjoismaissa myönnetty tulityökortti hyväksytään Suomessa.

Tulityövartijalta edellytetään työn vaatimaa turvallisuuskoulutusta ja suositellaan, että hänellä on voimassaoleva tulityökortti. Kattotulityöntekijällä tulee olla voimassa oleva kattotulityökortti.

Tulityökortti J. Pihlajamäki Oy:ltä

J. Pihlajamäki Oy:ltä tulityökorttikoulutukset joustavasti ja ammattitaidolla. Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti Turussa, mutta koulutuksia voidaan järjestää joustavasti ympäri Suomen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulityökortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Katso aloitukset kouluttajan sivuilta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi
  • suomi

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka työssään tekevät, vartioivat tai valvovat tulitöiden tekemistä. Tulityökorttia usein tarvitaan eri rakennus-, asennus- ja teollisuudenalan ammatteissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulityökortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
J. Pihlajamäki Oy
Notkelmatie 3
21620

Koulutukset turvallisemman työnteon puolesta – J. Pihlajamäki Oy

Kehitä ammattitaitoasi! J. Pihlajamäki Oy on Turussa majaileva koulutus- ja konsultointitoimisto, joka on toiminnassaan erikoistunut konsultointiin, kuljettajien ammattipätevyys- ja tieturvakoulutuksiin sekä työturvallisuus- ja tulityökouluksiin. J. Pihlajamäki Oy tarjoaa myös vesihuollon, lämpöhuollon, jätevesihuollon ja uima-allastekniikan konsultointeja sekä koulutuksia ympäri Suomen. Esimerkkejä koulutuksista: Vesityökorttikoulutus Tieturvakorttikoulutus...

Lue lisää kouluttajasta J. Pihlajamäki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu