Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

MuutosKoulutus

Amiedu
Yhteenveto
10 pv - 2 v
sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Amiedu

MuutosKoulutus

Markkinoiden rakennemuutos ravistelee lukuisia organisaatioita. Työntekijöille se käytännössä saattaa pahimmillaan merkitä vanhan osaamisen merkityksen katoamista. Silloin MuutosKoulutus on monen kohdalla hyvä väylä osaamisen ajantasaistamiseen ja sijoittumiseen työmarkkinoilla paremmin. Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeisiin ja osallistujat saavat pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään. Tarkoituksena on kouluttaa ihmisiä vain sellaisiin tehtäviin ja tutkintoihin, joissa on aito tarve työntekijöille ja työnantajia valmiina työllistämään. MuutosKoulutus soveltuu laajasti monille aloille eikä organisaation koko ole ratkaiseva.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MuutosKoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu organisaatioille, jotka haluavat pitää huolta työntekijöiden tulevaisuudesta, jos edessä on tuotannollisista tai taloudellista syistä johtuvia irtisanomisia. Koulutus soveltuu myös määräaikaisesti tai toistaiseksi lomautetuille henkilöille. Työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto valitsevat opiskelijat yhdessä.

Lisätietoja

Taina Virtanen
avainasiakaspäällikkö
puhelin 020 7461 298
taina.virtanen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä organisaation, työ- ja elinkeinohallinnon ja Amiedun kanssa. Koulutuksen sisältö suunnitellaan siten, että osallistujat pystyvät mahdollisimman hyvin hyödyntämään olemassa olevaa osaamistaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan sovitun mukaisesti. Yleensä valmentavan osuuden aikana selvitetään osallistujan sen hetkinen osaaminen ja millaista koulutusta osallistuja tarvitsee jatkossa. Koulutus kestää 10 päivästä kahteen vuoteen – yleisimmin valmentava
koulutus kestää 1 – 3 kuukautta ja ammatillinen koulutus 3 – 9
kuukautta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380
Helsinki

Kustannukset

Organisaation maksuosuus on aina 20 % koulutuksen hinnasta.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.