🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Työvoimakoulutus

Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla

Suomen Yrittäjäopisto, paikassa Tampere
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla

Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla / Suomen Yrittäjäopisto

Osaavaa työvoimaa yritykselle – työnhakijalle nopea väylä uuteen työhön!

Yksilöllisen RekryKoulutuksen avulla yritys kouluttaa vaikka vain yhdenkin työntekijän tehtäviinsä. Yksilöllinen RekryKoulutus on tarkoitettu juuri sellaisiin tilanteisiin, kun osaavaa työvoimaa ei löydy ja yritys haluaa kouluttaa pätevän työntekijän.

Työnhakijalle hyvä väline työnhakuun Koulutus suunnitellaan yrityksen tarpeista lähtien. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelija työllistyy yritykseen.

Yksilöllisen RekryKoulutuksen sisältö

Yksilöllinen RekryKoulutus sisältää 10-20 päivän mittaisen orientointijakson ja keskimäärin 100 päivän mittaisen varsinaisen RekryKoulutuksen. Molemmat jaksot sisältävät työssäoppimista.

Orientointijakso

Orientointijakson aikana opiskelijalle tehdään henkilökohtainen suunnitelma, osaamis- ja ammattitaitokartoitus ja arvioidaan soveltuvuus alalle. Sen aikana opiskelija opiskelee esimerkiksi työelämätietoutta ja digitaitoja ja suorittaa työssä tarvittavia korttikoulutuksia.

Työssäoppimista jaksosta on korkeintaan 50 prosenttia ajasta.

RekryKoulutusjakso

Rekrykoulutusjakson tavoitteena on opiskelijan ammattitaidon paraneminen. Jaksosta ammatillista lähiopetusta on 30 prosenttia ja työpaikalla tapahtuvaa käytännön tehtävissä oppi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Tampere

Kohderyhmä

Työnhakija, kuinka haet koulutukseen

Lue koulutuksen yleinen hakuilmoitus TE-palveluiden sivuilta.

Hakemus koulutukseen jätetään vasta, kun sopiva yritys tai työpaikka on löytynyt ja kouluttautumisesta on neuvoteltu TE-toimiston kanssa. Koulutus on tarkoitettu Pirkanmaan alueen työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka haluavat kouluttautua työelämälähtöisesti erilaisiin työtehtäviin.

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksilöllinen RekryKoulutus Pirkanmaalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Suomen Yrittäjäopisto
Nikolaintie 10
62200 Kauhava

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Teuvalla, Tampereella ja Turussa. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää...

Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu