Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
   
Lähiopetus
Kuopio
Työvoimakoulutus
Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa / Suomen Yrittäjäopisto

Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa

Yritys, eikö osaavaa työntekijää löydy?

Osaavan ja ammattitaitoisen työntekijän löytäminen voi joskus olla hankalaa. Hyviä tyyppejä ehkä löytyisi, mutta useimmiten ammatillinen osaaminen ei riitä.

Yksilöllisen RekryKoulutuksen avulla sopivan työntekijän löytäminen onnistuu vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Työnhakija, eikö osaamisesi riitä rekrytoivan yrityksen tarpeisiin?

Kun yritys on rekrytoimassa työntekijää, mutta osaajaa ei markkinoilta löydy, ratkeaa ongelma RekryKoulutuksella. Yritys voi sen avulla kouluttaa sinut tehtävään.

Yksilöllinen RekryKoulutus on siis hyvä väline työnhakuun – voit esitellä sitä rekrytoivalle yritykselle mahdollisena väylänä työllistymiseen. Osaava työntekijä on kannattava sijoitus.

Kustannustehokas toteutus

Sisältö suunnitellaan yritykselle ja opiskelijan osaamisen mukaan.

Koulutuksen kesto vaihtelee kymmenestä päivästä viiteen kuukauteen riippuen siitä, millaiset yrityksesi koulutustarpeet ja opiskelijan osaaminen ovat.

Yksilöllinen RekryKoulutus on yritykselle edullista – maksuosuudeksesi jää 30 prosenttia kokonaishinnasta. Loput 70 prosenttia kustantaa Pohjois-Savon ELY-keskus. Opiskelijalle koulutus on maksutonta.

Tavoitteena rekrytointi

Yksilöllisen RekryKoulutuksen koulutusaika ei vielä ole työsuhde yrityksen ja opiskelijan välillä, vaan työsuhde solmitaan vasta onnistuneen koulutuksen päätyttyä. Opiskelija saa koulutuksen ajalta työttömyysetuutta. Koulutusajan vakuutuksista vastaa Suomen Yrittäjäopisto.

Yksilöllisen RekryKoulutuksen sisältö

Yksilöllinen RekryKoulutus sisältää 10-20 päivän mittaisen orientointijakson ja keskimäärin 100 päivän mittaisen varsinaisen RekryKoulutuksen. Molemmat jaksot sisältävät työssäoppimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työnhakija, näin haet koulutukseen:

1. Lue koulutuksen yleinen hakuilmoitus TE-palveluiden sivuilta. Siellä voit tutustua tarkemmin koulutuksen tietoihin. Kun hakuja on auki, löydät ne tältä sivulta ilmoittaudu-painikkeen takaa tai Te-toimiston koulutushausta.

2. Hakemuksen voit jättää, kun sopiva yritys tai työpaikka on löytynyt ja kouluttautumisesta on neuvoteltu TE-toimiston kanssa. Voit myös hakea juuri tällä hetkellä avoimina olevia paikkoja (katso edellinen kohta).

3. Seuraa myös TE-toimistolla avoinna olevia työpaikkoja – yritykset käyttävät RekryKoulutusta hyvien työntekijöiden löytämiseen!

Kustannukset

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yksilöllinen RekryKoulutus Pohjois-Savossa täytä seuraavat tiedot: