Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SuLVI: Vesivirtojen mittaus ja säätö

Amiedu
Yhteenveto
2 x 4 tuntia
5.2.2020 15:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

SuLVI: Vesivirtojen mittaus ja säätö

Koulutuksen tavoitteena on saada kokonaisvaltainen käsitys vesikiertoisen lämmitys / jäähdytysverkoston tasapainottamisesta ja sen merkityksestä kiinteistön energiankulutukseen. Sisälämpötilojen suuri vaihtelu rakennuksen huonetilojen välillä on ongelmana suuressa osassa rakennuskantaamme. Tasainen ja hallittu lämpötila on merkittävä tekijä terveellisen sisäilmaston kriteereistä.
Koulutuksessa opit verkoston tasapainotuksen lisäksi laatimaan vianetsintäsuunnitelman ja ratkaisemaan tyypillisimmät vesikiertoisten järjestelmien ongelmat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: Vesivirtojen mittaus ja säätö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille jotka haluavat lisätä LVI-teknistä osaamistaan. Sopivia kohderyhmiä ovat esimerkiksi; lämpöpumppuasentajat, putkiasentajat, putkiurakoitsijat, LVI-suunnittelijat, tekniset isännöitsijät ja kiinteistöhuollon tekninen henkilökunta.

Koulutuksen sisältö

•    Virtaustekniikan perusteet; painehäviöt, pumpun nostokorkeus, lämpötilaeron merkitys jne.
•    Vesikiertojärjestelmät ja niiden tyypilliset toimintahäiriöt
•    Energiankulutuksen ja sisäilman hallinta automaation avulla
•    Mittaus- ja säätötyön laadukas toteutus
•    Ajankohtaiset viranomaismääräykset
•    Käytännönharjoituksia yleisimmillä mittareilla 

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan kahtena päivänä; ensimmäinen koulutusosio 5.2.2020 klo 15.00-19.00 ja toinen koulutusosio 12.2.2020 klo 15.00-19.00.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 360 € sis. alv ja muille 390 € sis. alv. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tarjoilut.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.