Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto antaa sinulle osaamista vastuualueesi palvelutuotannon suunnitteluun ja johtamiseen sekä asiakkuuksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on vankka osaaminen palvelun laadun kehittämisessä asiakaskohteessa ja tiedät, kuinka johdat vastuualueesi toiminnan kannattavuutta. Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet esimiestyöhön kiinteistönhoidossa, kotityöpalveluissa tai puhtausalalla. Saat esimiestyössä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä työkaluja esimiestyön haasteisiin. Osaat organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää niin omaa kuin työyhteisösikin osaamista. Tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua esim. ekotehokkuuden tai monipalvelujen johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittämiseen tai mitoittamiseen ja myyntiin.

Kenelle?</h2> 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka työskentelet esimiehenä tai yrittäjänä puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualalla. Sinulla tulee olla puhtaus-, kiinteistö- tai kotityöpalvelualan peruskoulutus ja / tai riittävä työkokemus alalta. Sinulla tulee myös olla alaisia.

Käytännön toteutus

 

Tutkinto toteutetaan työsi ohessa. Se koostuu lähiopetuksesta, etäopiskelusta sekä työssäoppimisesta omalla työpaikalla. Lähiopinnot ovat kaksi kertaa kuukaudessa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu