Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 20/40 oppituntia - 40+ kieltä

Berlitz
Yhteenveto
20/40 oppituntia
Useita aloituksia
   
Hybriditoteutus
Helsinki
Koulutus
Ihmisiä pöydän ääressä (Kielten yksityistunnit)

Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 20/40 oppituntia - 40+ kieltä

Uppoudu valitsemaasi kohdekieleen asiatuntevan Berlitz-ohjaajan opastuksessa ja saavuta sujuva kielitaito nopeasti!

Kokonaan sinuun ja kehitykseesi keskittyvät yksityiset kielikurssit järjestetään paikallisessa kielikeskuksessamme ja räätälöidään vastaamaan tarpeitasi.

Niinkin lyhyessä ajassa kuin kahdessa viikossa saat kattavan ymmärryksen kielestä sekä kulttuurista ja aksentin vivahteista, jotta voit keskustella helposti sosiaalisissa tai liiketoiminnan tilanteissa.

Syvenny kokonaisvaltaisesti

 • Jokainen oppitunti käydään kokonaan valitsemallasi kohdekielellä. Tämä lähestymistapa simuloi kokemusta ulkomailla oleskelusta. Kun keskustelet natiivisti kieltä puhuvan kanssa, se nopeuttaa oppimistasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti.
 • Oppiessasi lähiopetuksessa yksityisopettajan ohjeistuksessa saat välitöntä palautetta suorituksestasi, jotta pystyt saavuttamaan sujuvan ja virheettömän kielitaidon.
 • Pätevät ja ystävälliset Berlitzin yksityisopettajat tulevat eri puolilta maailmaa, joten kielen rinnalla opit vivahteita, aksentteja ja kulttuuria.
 • Kokonaan sinuun ja kehitykseesi keskittyvä yksityinen kielikoulutus on räätälöity tavoitteisiisi sopiviksi ja se tulee pitämään sinut motivoituneina matkallasi sujuvaan kielitaitoon.

Hanki tosielämän keskustelutaito nopeasti

 • Käytännön taitoja ensimmäisestä päivästä lähtien. Berlitz -menetelmä takaa sen, että puhut kohdekieltä ensimmäisestä yksityistunnista lähtien.
 • Ei hukkaan heitettyä aikaa. Puhut kohdekielellä aktiviteettien, kuten tehtävien, tietokilpailujen ja keskustelujen kautta 50% oppitunnistasi ajasta.
 • Jätä turhan tiedon oppiminen väliin. Oppitunnin sisältö on räätälöity tarpeisiisi, joten et vietä aikaa oppien asioita, joita et tarvitse.
 • Pysy motivoituneena. Oppimissuunnitelmasi keskittyy kiinnostuksen kohteisiisi ja tekee oppimisesta nautinnollista pitäen sinut motivoituneena.

Oppiminen on täysin hallinnassasi

 • Järjestä oppiminen elämäsi ympärille. Ymmärrämme sen, jos olet kiireinen. Yksityisen kieliopetuksen avulla voit järjestää sinulle sopivan aikataulun.
 • Sinun tavoitteesi, sinun aikasi. Yksityisillä kielikursseilla sinun ei tarvitse jakaa oppimisaikaasi. Saat 100% henkilökohtaisen kielenopettajan huomiosta ja asetat oppimisesi tavoitteet.
 • Isoina vai pienempinä osina? Voit valita koko päivän oppitunteja, pilkkoa oppimisen lyhyempiin istuntoihin tai sekoittaa ja yhdistellä kumpaakin vaihtoehtoa - valinta on sinun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 20/40 oppituntia - 40+ kieltä , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään kielitaitoaan. Oppituntien sisältö on räätälöity tarpeisiisi.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 20/40 oppituntia - 40+ kieltä ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Berlitz

Berlitzin kielikoulu avartaa maailmasi!

Berlitz on yksi maailman johtavista kieli- ja kulttuurikouluista ja on edustettuna jo 70 maassa. Yli 140 vuoden kokemus ja kehitystyö kielten opetuksessa näkyy parhaiten Berlitzin omassa tehokkaassa opetusmenetelmässä, jonka avulla kieliä on opetettu niin presidenteille kuin maailmantähdille. Berlitzin menetelmän mukaan...


Lue lisää kouluttajasta Berlitz ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Berlitz

Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kielten yksityistunnit verkossa tai lähiopetuksena, 20/40 oppituntia - 40+ kieltä täytä seuraavat tiedot: