Arvioinnit aiheesta Brik

Keskiarvo: 4,6

(5)
Koulutuksessa käytiin juuri olennaisia asioita juuri aloittelevalle esimiehelle. Puhujat olivat hyviä ja heitä jaksoi kuunnella mielellään.
(4)
Hyvä tehokas muistinvirkistämiskurssi esimiehen tärkeästä roolista ja sen toteuttamisesta.
Arja Kuosmanen
(5)
Sain hyviä käytännön työkaluja esimiestyöhön. Se oli tärkein tavoitteenikin. Ryhmä oli sopivan kokoinen ja mielenkiintoinen erilaisine taustoineen.
(4)
Vaikka koulutus onkin suunnattu pitkälti esimiestyöhön, antoi se tietoa myös muille osaamisen kehittämiseksi.
(5)
Koulutus oli mukavan vuorovaikutteinen ja vastasi hyvin tarpeisiin.
(5)
Koulutus oli hyvä, johdonmukainen ja keskittyi oleellisiin asioihin. Kouluttuja oli pätevä.
(5)
Hyvät päivät virkistää talousoppeja. Samalla tuli uutta tietoa esim. investointien kustannuslaskentaan. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja osaa esittää asiat kiteytettynä ja ymmärrettävällä tavalla. Koulutusaineisto jäi hyväksi muistin virkistäjäksi myös myöhempään käyttöön.
(5)
Koulutus ja koulutuksen aihe osuivat sopivaan ajankohtaan vuodenvaihteen jälkeen, kun olimme juuri taloushallinnon kanssa käyneet läpi samaa termistöä. Itse ainakin sain vahvistusta omaan työhöni liittyen.
Jari Sihvonen
(4)
Tiivis paketti asiaa, sopivasti tehtäviä ja keskustelua aiheesta, asiantunteva kouluttaja, hyvät kurssimateriaalit ja koulutustilat.
(5)
Hyvä koulutus. Mukavan pieni ryhmä ja ehkäpä juurikin siitä syystä mukavan paljon keskustelua!
(5)
Hei, Tosi hyvä ja antoisa kurssi jossa oli mukavat ohjaajat ja osallistujat.
(5)
Hyvä kokonaisuus joka antoi laajan ja hyvän kuvan projektien hallintaan. Kouluttaja oli innostava ja käsitteli aiheita iloisesti ja rennosti. Paljon hyviä keskusteluita ja mielenkiintoisia harjoituksia
(4)
Koulutus antoi hyviä eväitä oman esimiestyöskentelyn rakentamiseen sekä esimiehen ja työntekijän vastuiden ja velvollisuuksien suhteiden ymmärtämiseen. Paljon jäi myös vielä opittavaa!
(5)
Kiitos hyvistä kahdesta päivästä. Valmennus toi varmuutta ja tukea omille ajatuksille. Hyvän valmennuksen/kurssin merkki on se, että ei tarvitse katsoa kelloa. Tässä valmennuksessa ei tarvinnut ja päivät menivät nopeasti. Aihealueet vastasivat omia tarpeita ja sisältö vastasi luvattua.
(5)
Koulutus on hyvin järjestetty ja aihekokonaisuus oli kattava. Koulutuksen vetäjät olivat vakuuttavia ja selvästi tunsivat aihepiirit syvällisesti. Useammasta aiheesta olisi mieluusti kuullut enemmänkin, mutta ymmärrettävästi kaikkea ei voi syvällisemmin mahduttaa ko. ajan puitteissa. Kouluttajat antoivat jatkuvasti vinkkejä ja suositteluja mm. k...
Näytä kokonaan
(4)
Kiitos hyvästä ja kattavasta koulutuksesta. Koulutus osui hyvin asioihin, jotka olivat mielessä aiemmin ja sain hyviä ajatuksia, miten voin hoitaa näitä esimiehenä tulevaisuudessa.
Kimmo Minkkinen
(4)
Hyvää asiaa tukemaan esimiestyötä. Kouluttajan kokemuksia oli hyvä kuulla.
(5)
Koulutuksen aikana sai paljon konkreettisia työkaluja sekä ajateltavaa omaan työhön.
Mikael Gull
(4)
Hieman enemmän käytännön esimerkkejä olisi voinut olla.
Ninni Kuusela Eventia Oy
(5)
Kouluttaja oli asiantunteva ja mukava, hän pystyi antamaan paljon konkreettisia työkaluja asiakaspalvelun arkeemme.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.