Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot)

Business College Helsinki
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
   
Verkossa
Tutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot)

Taloushallinnon ammattitutkinto, Business College Helsinki

Liiketoiminnan ammattitutkinto 

Työskenteletkö taloushallinnon tehtävissä, mutta haluaisit tulla paremmaksi? Oletko vaihtanut työtehtäviä ja tarvitset uutta osaamista niihin liittyen? Taloushallinnon opinnot suoritettuasi olet kehittynyt kannattavuuden tunnuslukujen analysoinnissa, budjetoinnissa, kirjanpidossa, reskontran hoidossa, tilinpäätösten laadinnassa tai palkanlaskennassa – riippuen tutkinnon osista, jotka suoritat. Opintojen aikana analysoit myös toimintaympäristöä, jossa yrityksesi toimii ja selvität toimintaympäristön vaikutuksia yrityksesi toimintaan. Pohdit myös omaa toimintaasi asiakaspalvelutilanteissa sekä työyhteisössäsi.

Business College Helsinki tarjoaa taloushallinnon ammattitutkinnon kokonaan verkko-opintoina. Opiskele missä vain ja milloin vain! Tutkinto suoritetaan kokonaan yhteistyökumppani Opinahjon verkko-oppimisympäristössä.

Taloushallinnon ammattitutkinnon suoritettuasi hallitset taloushallinnon toimintaprosesseja, osaat tulkita keskeistä lainsäädäntöä ja ymmärrät taloushallinnon roolin organisaatiossasi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti suorittamiisi opintoihin liittyvissä taloushallinnon tehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Pakollinen tutkinnonosa: 

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)

Valinnaiset tutkinnonosat:

  • Kannattavuuslaskenta ja budjetointi (60 osp)
  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp)
  • Palkanlaskennan hoitaminen (60 osp)
  • Reskontran hoitaminen (60 osp)
  • Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen (60 osp)
  • Tilinpäätös ja verotus (60 osp)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Aiempi työkokemus taloushallinnon tehtävissä. Opiskelu tapahtuu työn ohella, joten tutkinnon suorittaaksesi sinulla on oltava alan työ- tai harjoittelupaikka. Kehität ammattitaitoasi ja osoitat oman osaamisesi käytännön työtehtävissä, omalla työpaikallasi tutkinnon perusteissa edellytettyjen ammattitaitovaatimusten mukaan. Työpaikaltasi sinulle valitaan arvioija (työelämäarvioija), joka arvioi osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti.

Kustannukset

Oppisopimuksella 250 € tai 500 € osallistumismaksulla. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

 Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala (verkko-opinnot) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: