Ajoneuvoalan moniosaaja | Ajoneuvoalan perustutkinnon osatutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan moniosaaja | Ajoneuvoalan perustutkinnon osatutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Ajoneuvoalan moniosaajan koulutus on tarkoitettu sinulle,  joka innostut tekniikasta sekä olet kiinnostunut tekemään töitä käsilläsi. Ajoneuvoalan työssä pääset yhdistelemään kykyjäsi soveltaa monipuolista teknistä osaamistasi sekä kehittämään asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitojasi. Alalla tarvitaan lisää näppäriä osaajia sen kiihtyvän kehityksen myötä, jonka ansiosta työllistymismahdollisuutesi autoalalla ovat loistavat. 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita alasta sekä  ammatillisen koulutuksen kautta työllistymään.

Koulutuksessa edellytetään kohtuullista suomen kielen taitoa (taso A2.2.).

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta, oppimistehtävistä sekä aitojen, työssä tehtyjen tehtäväkokonaisuuksien dokumentoinnista.

Päiväkoulutuksessa on lähiopetusta arkipäivisin pääsääntöisesti klo 9.00 – 14.00. Ajoneuvoalan moniosaajan koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso alan yrityksissä. Työssäoppimis- ja tutustumisjaksot sovitaan myöhemmin.

Ensisijaisesti opiskelupaikkana on Careerian Porvoon Perämiehentien toimipiste (Perämiehentie 6, 06100 Porvoo).

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan moniosaaja | Ajoneuvoalan perustutkinnon osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan moniosaaja | Ajoneuvoalan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu