Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IATF16949:2016 perusteet

Excellence Finland
Yhteenveto
1 päivä
750 EUR + alv 24 %
13.10.2022
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

IATF16949:2016 perusteet

IATF16949:2016 on laadunhallintajärjestelmästandardi auto- ja ajoneuvoteollisuudelle ja niiden alihankintaketjuille. IATF16949-standardi on autoteollisuudessa tyypillisten laadunhallintamenetelmien perusteellinen kokoelma, joka päivittyy ja tarkentuu jatkuvasti.

IATF16949 pohjautuu kansainväliseen ISO9001-standardiin ja sisältää sen vaatimukset kokonaisuudessaan. Kansainvälisillä markkinoilla vaaditaan usein IATF:n mukaista toimintaa ja menetelmien käyttöä, myös kaikilta alihankkijoilta.

Koulutuksessa käymme läpi molempien standardien pääsisällön ja vaatimukset yleisellä tasolla.

Sisältö

Hyödyt

Osallistujat saavat yleiskäsityksen IATF16949-standardista ja sen vaatimuksista, sekä siihen liittyvistä laadunhallinnan menetelmistä. Osallistujat ymmärtävät miten standardi on laadittu ja miten saa jatkuvasti lisätietoa sen kehittymisestä.

Sisältö & aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 16:00

Päivän aiheita:

  • IATF 16949:2016 taustaa
  • ISO 9001:2015 perusteet
  • Johtamisjärjestelmät yleisesti
  • Vaatimukset standardikohdittain IATF16949 ja ISO 9001
  • Automotive core tools
  • Miten pysyä ajan tasalla IATF 16949 –asioissa
Materiaalit

Osallistujia suositellaan hankkimaan koulutuksen ajaksi käyttöönsä ISO9001 ja IATF16949 -standardit. Standardit eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Koulutusmateriaali on osin englanninkielinen, sillä IATF16949-standardia ei ole julkaistu suomeksi.

Koulutuspaikka & toteutustapa

Koulutus järjestetään etänä.

Kohderyhmä

Organisaatiot autoteollisuuden toimitusketjun eri vaiheissa. Koulutus on yleiskatsaus standardin sisältöön ja soveltuu tehtävistä riippumatta henkilöille, jotka tarvitsevat työssään kokonaisnäkemystä standardin vaatimuksista.

Kouluttajat

Janne Welin, vanhempi asiantuntija, BSc, Automotive, ISO 9001:2015 Auditor

Janne on kokenut laatupäällikkö, laatujärjestelmien kehittäjä, auditoija ja kouluttaja. Hän on vastannut operatiivisesta laatu- ja toimintajärjestelmien ja laatujohtamisen kehityksestä, ylläpidosta ja auditoinneista suomalaisessa suuryrityksissä sekä toiminut kansainvälisessä yritysmaailmassa, erityisesti autoteollisuudessa. Janne toimii toimintajärjestelmien ulkoisena auditoijana sekä kouluttajana ja konsulttina.

Hänen vahvuutenaan on vahva käytännön kokemus autoteollisuuden vaatimuksien hallinnasta, menetelmistä ja toimintatavoista. Hän on ollut myös rakentamassa eri toimialoja edustaville asiakkaille toiminta- ja laatujärjestelmiä, auttanut asiakkaita tehostamaan prosessejaan ja projektejaan.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Excellence Finlandille ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@excellencefinland.fi

Kustannukset

750 EUR

Excellence Finland

Excellence Finland auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Excellence Finland on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Excellence Finlandin sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys,...


Lue lisää kouluttajasta Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IATF16949:2016 perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Facebookissa

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Excellence Finland

Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IATF16949:2016 perusteet täytä seuraavat tiedot: