Sisäinen auditointi – Perusteet

Ramboll, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
1 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sisäinen auditointi – Perusteet

Sisäisen auditoinnin kokonaisuus käytännönläheisellä otteella

Sisäisen auditoinnin rooli liiketoiminnan kehittämisessä on korvaamaton. Koulutuksemme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä taitavaksi sisäiseksi auditoijaksi.

Opi ymmärtämään, miten auditoinnit voivat parantaa tehokkuutta, laatua ja riskienhallintaa sekä tukea organisaatiosi strategisia tavoitteita. Kyky hyödyntää auditointituloksia päätöksenteossa auttaa organisaatiotasi jatkuvassa parantamisessa ja vauhdittaa organisaatiosi menestystä.

Kehitä kysymysasettelutaitojasi ja opi olennaiset ominaisuudet, jotka tekevät auditoijasta arvostetun ammattilaisen. Pystyt luomaan rakentavia ja innostavia kohtaamisia, mikä edistää avointa kommunikointia ja positiivista ilmapiiriä organisaatiossasi.

Perustiedot sisäisen auditoinnin prosessista

Koulutus tarjoaa sinulle konkreettisia työkaluja ja menetelmiä auditointien suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin. Koulutus panostaa myös rakentavan vuorovaikutuksen merkitykseen.

  • Miksi auditoimme? – Auditoinnin yhteydet liiketoimintaan ja toiminnan kehittämiseen.
  • Miten auditointitilanteessa tulisi toimia? – Sisäisen auditoinnin käytännön toteutus, kysymysten asettelu sekä auditoijan tärkeimmät ominaisuudet ja osaaminen.
  • Mitä sisäinen arviointi / sisäinen auditointi on?
  • Mitä arvioisin, miten ja milloin? – Sisäisten auditointien suunnittelu.
  • Mitä kukakin tekee? – Auditointiin osallistuvien henkilöiden roolit ja vastuut tärkeimmät ominaisuudet ja osaaminen.
  • Mitä raportoidaan, miten ja kenelle? – Auditointitulosten analysointi ja raportointi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäinen auditointi – Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

1 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksessa keskitytään sisäisen auditoinnin perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita. Myöskään aiempaa kokemusta sisäisenä auditoijana toimimisesta ei vaadita.

Koulutus soveltuu kaikille sisäisen auditoijan roolissa toimiville tai roolissa aloitteleville, HSEQ alan ammattilaisille ja muille liiketoiminnan kehittämisen parissa työskenteleville.

Tämä koulutus on täydellinen tilaisuus aloittaa auditointiin liittyvä oppimispolku. Saat vahvan perustan ja ymmärrät, miten sisäinen auditointi toimii käytännössä ja miten voit soveltaa opittuja taitoja omassa työympäristössäsi.

Vaikka et olisikaan suoraan liitoksissa sisäiseen auditointiin tai HSEQ-alan tehtäviin, mutta olet kiinnostunut ymmärtämään sisäisen auditoinnin perusteita ja sen roolia organisaatiossa, tämä koulutus voi olla hyödyllinen. Saat kattavan käsityksen sisäisen auditoinnin prosessista sekä sen vaikutuksesta liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Kouluttaja

Marjo Räisälä, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Marjolla on usean vuoden kokemus johtamisjärjestelmien rakentamisesta, niiden auditoinneista ja sertifioinneista eri toimialoilta. Hänellä on pääarvioijan, systeemisen business coachin ja projektipäällikön pätevyydet. Marjon ammattitaito perustuu vuosien käytännön kokemukseen, joten hän ymmärtää auditointien haasteet ja mahdollisuudet.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320 € / osallistuja (alv 0%) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäinen auditointi – Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu