Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
8 tuntia
Tilauksesta
   
Lähiopetus
Haukipudas
Koulutus
 Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus / OSAO Edu Oy

Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 tavoite

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen vaaditaan kansallisesti kaikille sähkö- tai hybridiajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työnjohto- käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Autoala suosittelee koulutuksen suorittamista kaikille, jotka työskentelevät samassa korjaamotilassa, jossa korjataan sähkö- tai hybridiajoneuvoja.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan tilauksesta ja koulutuksen kesto on 8 tuntia. Koulutukseen otetaan 12 osallistujaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 –koulutus. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan tilauksesta. Kysy lisätietoja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus täytä seuraavat tiedot: