Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

OSAO Edu Oy, paikassa Haukipudas
Kesto
8 tuntia
Hinta
154 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 154 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Kesto
8 tuntia
Hinta
154 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 154 EUR)
Seuraava toteutus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

 Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus / OSAO Edu Oy

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen vaaditaan kansallisesti kaikille sähkö- tai hybridiajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työnjohto- käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Autoala suosittelee koulutuksen suorittamista kaikille, jotka työskentelevät samassa korjaamotilassa, jossa korjataan sähkö- tai hybridiajoneuvoja.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Tilauksesta

  • Tilauskoulutus
  • Haukipudas

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Haukipudas

Kohderyhmä

Sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 –koulutus. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Kustannukset

154€ (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%). Koulutuspäivän tarjoilut (kahvit, lounas) eivät kuulu hintaan.

Kysy yksittäisiä paikkoja tai pyydä tarjousta ryhmälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO Edu Oy
Kotkantie 2
90250 Oulu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...

Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu