Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 verkkokurssi

Primaonline Oy
Yhteenveto
4 tuntia
139 EUR + alv 24%
Kurssille pääsee kun olet ilmoittautunut ja saanut tunnukset.
Haku päättyy: Ilmoittautua voi ilman aikarajoituksia.
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskurssi tarjoillaan työpöydällesi!

Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 verkkokurssi

Kymmenen painavaa syytä valita Primaonline Oy SFS 6002 -verkkokurssi:

Primaonline Oy on SFS 6002 -verkkokurssien edelläkävijänä kokenein ja sitä myöten verkkokurssien suunnannäyttäjä Suomessa. 

Kurssimme on aito ja napakka verkkokurssi – ei siis pitkästyttävä webinaari. Pisimpään alalla toimineena, kurssimme on vuosien myötä hioutunut helppokäyttöiseksi ja oppimistehokkaaksi. Hinta/laatusuhde on markkinoiden parhaimpia! Kurssi tarjoillaan työaikajoustavasti suoraan työpöydällesi aika- ja paikkariippumattomasti.

Verkkokoulutus on nopea, kätevä ja pätevä

Koulutus sisältää yhdeksän itsenäistä osakurssia, niiden harjoitustentit, tulostettavan  tukimateriaalin, sekä lopputentin. Opetus annetaan selkokielisenä puheena, tekstinä, kuvina ja graafeina.

Kurssi on saatavilla myös aidolla brittienglannilla Safety at electrical work EN 50110 -Online Course.

Verkkokurssimme täyttää kaikki sähkötyöturvallisuutta koskevien lakien, asetuksien ja Tukesin vaatimukset! Kurssin korkean laadun ovat vuosien kuluessa auktorisoineet yli tuhat yritystä, sekä tuhannet kurssin käyneet. Vakuuttavampaa auktorisointia ei ole!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Missä työtehtävissä edellytetään sähkötyöturvallisuuskoulutus?

Sähköturvallisuuslaki ja -asetus edellyttävät, että kaikkien sähköalan töitä tekevien henkilöiden tulee olla tehtävään ja sen sähköturvallisuutta koskeviin vaatimuksiin perehtynyt tai opastettu.

Tämä yleinen koulutusvaatimus koskee myös heitä, joiden työtehtävissä sähkö on käsituntumassa.

Vaadittava koulutus yleisiin sähkötyöturvallisuusvaatimuksiin annetaan sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa. Perehdyttämistä ja opastusta työtehtäviin tulee antaa työpaikoilla. 

Tutkinto, todistus ym.

Kurssin hyväksytysti suorittaneelle toimitetaan todistus sähköpostiin, sekä mobiilisähkötyöturvallisuuskortti puhelimeensa. Muovisen kortin saa tilauksesta.

Koulutuksen sisältö

Pääset suorittamaan kurssia nopeasti!

Pääset kurssille klikkaamalla Ilmoittaudu (kouluttajan sivuilla) -nappia. Täytettyäsi sfs6002-koulusu.fi verkkokaupassa tilauslomakkeen, saat kurssitunnukset sähköpostiisi ja pääset samantien aloittamaan kurssin.

Kurssin voi suorittaa joko osakursseittain á 15 - 30 minuuttia, tai yhtäjaksoisesti, jolloin aikaa tarvitset 3-4 tuntia. Kokonaiskurssiaikaa on 14 vrk laskettuna ilmoittautumisesta.

Kurssilla voit edetä aivan omaan tahtiin keskeyttäen ja kerraten - kätevää eikös vaan!

Todistus sähköpostiin, sekä mobiilikorttilinkki puhelimeesi toimitetaan pian kurssin hyväksynnän jälkeen.

Koulutuspaikka

Verkkokurssi tarjoillaan omalle työpöydällesi tietokoneesi ruudulle ja kuulokkeisiin. Kurssin suorittamiseen riittää ATK-perustaidot. Erityisiä ohjelmistoa ei tarvita - selain riittää.

Kurssialustana toimii mm. korkeakouluissa ja yliopistoissa, sekä koulutusyrityksissä kymmenien tuhansien käyttämä Discendum Priima -koulutusalusta.

Kouluttaja

Koulutuksen on tuottanut Primaonline Oy. Sisällön laatijalla on yli 30 vuoden kokemus sähkötyöturvallisuuskouluttajana eri puolilla Suomea. Audiovisuaalisen osuuden ovat toteuttaneet verkkokoulutuksen ammattilaiset.

Kustannukset

Kurssin hinta on 139 € + alv. Edullisempaa, mutta yhtä korkeatasoista SFS 6002 -kurssia et löydä.

Ilmoittaudu kurssille tai pyydä lisätietoja

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.

Primaonline Oy

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksia kätevästi ja pätevästi verkossa

Primaonline Oy:n helposti ymmärrettävät ja tehokkaat sähkötyöturvallisuuden verkkokurssit mahdollistavat turvallisuusosaamisen kehittämisen ja ylläpitämisen työaikajoustavasti. Tarjoamme seuraavat verkkokurssit työpöydällesi palveltuna: Yleinen sähkötyöturvallisuus SFS 6002 General Safety at Electrical Work EN 50110-1/SFS 6002 (toteutettu aidolla brittienglannilla, sisältö lokalisoitu suomalaiseen työturvallisuuskäytäntöön) Lähiaikoina julkaisemme uusia...


Lue lisää kouluttajasta Primaonline Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Primaonline Oy

Primaonline Oy


 Näytä puhelinnumero
sfs6002-koulutus.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 6 arviointiin

Mikko

Oikein hyvä tämä nettikurssi!

Jussi

Mielyttävä kokemus, verkkokurssi on in. Sämpylät puuttui :)

Janne

Nopea kurssin suoritus, siitä lisäpisteet!

Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Kun haluat ilmoittautua kurssille tai tarvitset tarkempia tietoja EN-SFS 6002 sähkötyöturvallisuus -verkkokurssista, niin täytä alla oleva lomake.