Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Näyttää 1-20 koulutusta 26 tuloksesta
  • = Tarjonnassa myös kesällä
Näyttää 1-20 koulutusta 26 tuloksesta
12

Autoalan koulutus parantaa valmiuksia työelämässä

Autoalan ammattilainen on haluttu työelämässä. Alan koulutus parantaa työelämävalmiuksia ja lisää työmahdollisuuksia. Usein täydennyskoulutus autoalalla vaatii työkokemusta tai aiempaa koulutusta alalta. Autoalan koulutusten tavoitteena on täydentää osaamista autoalalla. Autoala tarjoaa hyvät työllistymis- ja koulutusmahdollisuudet alalle aikoville ja alalla jo toimiville.

Autoala on suosittu koulutusala

Autoalan koulutuksiin on useasti monia hakijoita. Autoalalla kouluttaudutaan jatkuvasti. Myös autot ja erilaiset tekniikat kehittyvät huimaa vauhtia ja ammattilaisen täytyy pysyä mukana kehityksessä. Autoalan täydennyskoulutukset voivat liittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:

  • turvallisuuteen
  • lainsäädäntöön
  • työnjohtoon
  • myyntiin
  • huoltoon
  • yrittäjyyteen

Autoalan koulutusten avulla voit pätevöityä omassa ammatissa ja edetä uralla vaativampiin tehtäviin. Lisäksi saat vahvistusta kehittyvän tekniikan tuomiin haasteisiin ja pidettyä yllä omaa ammattitaitoa.

Palaa sivun alkuun

Lähteet: Autoala.fi, Autoalan Tiedotuskeskus

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Johtamisen erikoisammattitutkint...
Opiskelijatarina: Amiedu

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy yksikönjohtajana toimiva Pinja Marjamäki suoritti sosiaali- ja terveysalalle suunnatun Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Lue lisää
Kiinteistöpalveluiden ammattitut...
Opiskelijatarina: Amiedu

Mirsad Hadsiu aloitti Heka-Kumpula Oy:ssä viisi vuotta sitten ja tekee nyt asuntojen huoltotöitä. Mirsad opiskelee kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa, joka syventää hänen myös Amiedussa suorittamaansa kiinteistöpalvelujen perustutkintoa.

Lue lisää
Laadukasta lähihoitajakoulutusta...
Opiskelijatarina: Amiedu

Asaad Al- Khattab osallistui Amiedussa maahanmuuttajien hoito- ja kasvatusalan ammatilliseen osaamiskartoitukseen ja nyt hänen matkansa jatkuu Amiedulla lähihoitajaopintojen parissa. 

Lue lisää