Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Careeria, paikassa Porvoo
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta!
Tehtävät ovat monipuolisia; hitsausta eri menetelmillä, Hitsaukseen valmistavat pohjatyöt, perus metallityöt sekä teollisuuden tuotantoon liittyvät työtehtävät. Koulutus antaa hyvät valmiudet työllistymiseen.

Tutkinnon osan suoritettuasi osaat asettaa hitsauslaitteiston käyttökuntoon ja valita hitsausprosessin, lisäaineen sekä suojakaasun. Osaat valmistella hitsattavan kappaleen sekä säätää laitteiston ja suorittaa hitsauksen hitsausohjeen mukaisesti kahdella valitsemalla hitsausprosessilla [puikkohitsaus (111), TIG-hitsaus (141), MAG-hitsaus (135)]. Hallitset hitsin tarkastamisen silmämääräisesti sekä mittaamalla. Osaat noudattaa työelämän toimintatapoja ja hitsauksen työturvallisuusvaatimuksia.

Kenelle?

Tutkinnon osan opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat hankkia tai täydentää työelämän tarpeita vastaavaa osaamistasi.

Käytännön toteutus

Hitsaus tutkinnon osan voit opiskella Porvoossa. Koulutus koostuu lähiopiskelusta ja työpaikalla oppimisesta. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsauskurssi | Tutkinnon osa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu