Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Kiinnostaako sinua kouluttautua kuorma-autonkuljettajaksi?

Alalla on ammattitaitoisille kuljettajille kova kysyntä, joten työllisyysnäkymätkin ovat hyvät. Koulutuksen jälkeen voit toimia kuorma-autonkuljettajana sekä pakettiautonkuljettajana.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Koulutuksessa edellytetään riittävää suomen kielen taitoa (taso B1.1). Koulutukseen hakeutuvan on hyvä huomioida, että koulutus kuuluu SoRa-lainsäädännön piiriin.

Käytännön toteutus

Koulutus koostuu lähi- ja etäopiskelusta, oppimistehtävistä sekä aitojen, työssä tehtyjen tehtäväkokonaisuuksien dokumentoinnista.

Päiväkoulutuksessa on lähiopetusta arkipäivisin pääsääntöisesti klo 9.00–14.00. Koulutukseen kuuluu olennaisena osana myös työelämäjakso alan yrityksissä. Työssäoppimis/tutustumisjaksot sovitaan myöhemmin.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuorma-autonkuljettaja | Logistiikka-alan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu