Arvioinnit aiheesta Corellia Helsinki Oy

Keskiarvo: 4,8

Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja oli erittäin asiantunteva ja rauhallinen sekä osasi esittää asiat hyvin käyttäjälähtöisesti
Koulutukseen osallistunut
Kurssi käsitteli saavutettavuutta ja tekstitystä laajasti, ei ainoastaan tekniikan suhteen. Myös teknisiä ratkaisuja käytiin läpi.
Koulutukseen osallistunut
Osaava kouluttaja, selkeä ja hyvin jäsennelty esitys ja kysymyksiin löytyy aina vastaus. Kiitos taas Sampo!
Koulutukseen osallistunut
Kurssi oli erittäin hyödyllinen. Opetus oli mieleenjäävää ja kurssilta sai eväitä ja työkaluja osaamisen kasvattamiseen itsenäisesti kurssin jälkeenkin. Kaikki oli järjestetty erinomaisen hyvin, työtilat olivat mukavat ja etenkin luokan valaistus oli oikeanlainen estämään silmien rasitusta pitkän ja intensiivisen päivän ajan. Taukoja oli sopivas...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Helppo tulla paikalle julkisilla. Asiantuntevat ja kokeneet kouluttajat. Miellyttävä koulutusympäristö.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli laadukasta ja siinä oli otettu huomioon yksilölliset tarpeet ja toiveet. Premiere on laaja ohjelma, jossa riittää jatkuvasti uutta opeteltavaa. Tita oli huippu kouluttaja ja Premiere Pro jatkokurssilla sai uusia oppeja, joista on varmasti hyötyä käytännön työssä. Kiitos teille mahtavasta kurssista!
Koulutukseen osallistunut
Hyvä paketti, osaava ja selkeä kouluttaja. Ei liian vaikea aloittelijallekaan.
Koulutukseen osallistunut
Heidi Enho lukeutuu ehdottomasti Suomen parhaimpiin kouluttajiin ja on aina ilo olla hänen pitämillä kursseilla :) Hänen ammattitaitonsa on käsittämättömän laaja ja kouluttajan hän on todella innostava ja saa opin menemään perille.
Koulutukseen osallistunut
Asiat käytiin läpi selkeästi ja perusteellisesti. Kouluttaja Heidistä välittyi osaaminen, innostus ja aito halu auttaa osanottajia.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttajalla on erinomainen asiantuntemus ja hyvä opetustapa.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja Juha Laamanen eteni juuri täydellisessä tahdissa ryhmän taitoihin nähden, hän oli selkeä, rauhallinen ja järjestelmällinen kouluttaja. Minulle jäi tunne että todella opin taidot, jotka oletinkin oppivani. Teams-kouluttaminen on taitolaji, jonka Juha todella hallitsee!
Koulutukseen osallistunut
Koko prosessi ilmoittautumisesta kurssin päättymiseen sujui erittäin hyvin ja selkeästi. Osallistujapulan aiheuttama alkuperäisen ajankohdan siirto tapahtui hienosti. Lisäksi itse koulutus vastasi täysin odotuksiani ja oli korkeatasoista. Kiitos!
Koulutukseen osallistunut
Juha on erittäin asiantunteva, selkeä ja osaava kouluttaja. Corelliassa on lämminhenkinen ja tervetullut tunnelma.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja Juha Laamanen eteni juuri täydellisessä tahdissa ryhmän taitoihin nähden, hän oli selkeä, rauhallinen ja järjestelmällinen kouluttaja. Minulle jäi tunne, että todella opin taidot, jotka oletinkin oppivani. Teams-kouluttaminen on taitolaji, jonka Juha todella hallitsee!
Koulutukseen osallistunut
Paljon asiaa, mutta kiirehtimättä. Palattiin taaksepäin, jos tarvis. Uusia työkaluja sai Photoshopista haltuun, mitkä oli jääneet huomaamatta.
Koulutukseen osallistunut
Loistava koulutus Photarista. Kouluttaja opetti hyvin ja perusteellisesti.
Koulutukseen osallistunut
Todella hyvä, havainnollistava ja käytännönläheinen koulutus. Huippu kouluttaja!!! Kiitos
Koulutukseen osallistunut
Hyvä ja asiantunteva koulutus asiansa osaavalta kouluttajalta, jolla on paljon myös käytännön kokemusta! Kurssi on selkeä ja päivän aikataulu pysyy hyvin kasassa. Arvostan myös sitä, että tarpeen mukaan kurssin sisältö voi joustaa sen mukaan, mitä kysymyksiä ja tarpeita kurssin aikana nousee esille.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttajan (Kari S.) mittava asiantuntemus ja innostus omaan alaansa loi kaltaiselleni WordPress-rookielle vain kahden päivän aikana kattavan tietopohjan ja rohkeuden jatkaa valitsemallani, entuudestaan vieraalla tiellä. Koulutus oli lisäksi jäsennelty hyvin, joten eteneminen oli jouhevaa ja johdonmukaista.
Koulutukseen osallistunut
Erittäin selkokielisesti ja ymmärrettävästi toteutettu valmennus. Menee oppi perille vähän rosoisempaankin latvaan. :)
Osallistuja
The course was well constructed and the engaging teacher made it easy to follow.
Osallistuja
Opettaja oli todella ammattitaitoinen, sopivan rauhallinen, mutta silti mahdutti paljon asiaa kahteen päivään. Kurssin sisältö vastasi odotuksiani ja koin sen hyödylliseksi.
Osallistuja
Sain paljon hyviä ja konkreettisia vinkkejä kurssilta.
Osallistuja
Hyvä koulutus, jossa huomioitiin hyvin meidän opiskelijoiden tarpeet. Selkeä sanainen ja asiantunteva kouluttaja. Ja aivan mahtavat tarjoilut aamupalasta lähtien teillä. Kiitos.
Osallistuja
Hyvä koulutus, selkeä sanainen ja asiansa osaava kouluttaja.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.