Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Arvioinnit aiheesta Corellia Helsinki Oy

Keskiarvo: 4,8

Osallistuja
The course was well constructed and the engaging teacher made it easy to follow.
Osallistuja
Opettaja oli todella ammattitaitoinen, sopivan rauhallinen, mutta silti mahdutti paljon asiaa kahteen päivään. Kurssin sisältö vastasi odotuksiani ja koin sen hyödylliseksi.
Osallistuja
Sain paljon hyviä ja konkreettisia vinkkejä kurssilta.
Osallistuja
Hyvä koulutus, jossa huomioitiin hyvin meidän opiskelijoiden tarpeet. Selkeä sanainen ja asiantunteva kouluttaja. Ja aivan mahtavat tarjoilut aamupalasta lähtien teillä. Kiitos.
Osallistuja
Hyvä koulutus, selkeä sanainen ja asiansa osaava kouluttaja.
Refreshing the memory.
Osallistuja
Hyvin toteutettu kurssi laajasta asiakokonaisuudesta. Luonteva selkeä vetäjä.
Osallistuja
Perusteellista opetusta, yksilölliset tarpeet tuli hyvin huomioiduiksi. Puitteet erinomaiset kaikin puolin.
Osallistuja
Erittäin hyvä kurssi ja opettaja.
Osallistuja
Asiantunteva opetus, hyvä tahti ja sisältö.
Osallistuja
Hyvä kattaus, selkeä opetus.
Osallistuja
Koulutus oli hyvää, selkeää ja nopeaa.
Osallistuja
Koulutus oli oikein hyvä, tahti olisi voinut olla hitaampikin, mutta ymmärrän, että tällaiset tiiviit koulutukset menevät ripeästi eteenpäin. Kouluttaja oli tosi hyvä!
Osallistuja
Koulutus oli hyödyllinen ja sujui hyvin Teamsilla.
Osallistuja
Corellian koulutuksissa ei ole koskaan tarvinnut pettyä - opettajat osaavat asiansa!
Osallistuja
Toimivat yhteydet. Hyvä koulutus ja kouluttaja.
Osallistuja
Kurssin sisältö vastasi hyvin odotuksiani ja oli hyödyllinen, opettaja toimi selkeästi ja havainnollisti aiheet hyvin.
Osallistuja
Olin kaikinpuolin oikein tyytyväinen.
Osallistuja
Selkeä, käytännönläheinen sisältö. Koko aika käytettiin.
Osallistuja
Olin tyytyväinen opetukseen, ryhmäkokoon, lokaatioon ja tarjoiluihin. Päivät olivat informatiivisia ja viihdyin hyvin!
Osallistuja
Asiantunteva kouluttaja, mukava ilmapiiri.
Osallistuja
Perusteellista, hyviä esimerkkejä, perusasiat kuntoon. Ehkä omaa tekemistä enemmän koska harjoittelun kautta oppii.
Osallistuja
Rauhallinen tahti, helposti lähestyttävä kouluttaja. Oppimisen tunnelma oli optimaalinen, uskalsi olla oma itsensä ja esittää ns. "tyhmiä" kysymyksiä.
Osallistuja
Kurssilla keskityttiin oleellisiin asioihin ja ne selvitettiin seikkaperäisesti.
Osallistuja
Erittäin miellyttävä kouluttaja! Selkeä, asiapitoinen mutta mukaansa tempaiseva 2-päiväinen koulutuspläjäys.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.