Arvioinnit aiheesta Corellia Helsinki Oy

Keskiarvo: 4,8

(5)
The course was well constructed and the engaging teacher made it easy to follow.
(5)
Opettaja oli todella ammattitaitoinen, sopivan rauhallinen, mutta silti mahdutti paljon asiaa kahteen päivään. Kurssin sisältö vastasi odotuksiani ja koin sen hyödylliseksi.
(5)
Sain paljon hyviä ja konkreettisia vinkkejä kurssilta.
(5)
Hyvä koulutus, jossa huomioitiin hyvin meidän opiskelijoiden tarpeet. Selkeä sanainen ja asiantunteva kouluttaja. Ja aivan mahtavat tarjoilut aamupalasta lähtien teillä. Kiitos.
(5)
Hyvä koulutus, selkeä sanainen ja asiansa osaava kouluttaja.
Refreshing the memory.
(5)
Hyvin toteutettu kurssi laajasta asiakokonaisuudesta. Luonteva selkeä vetäjä.
(5)
Perusteellista opetusta, yksilölliset tarpeet tuli hyvin huomioiduiksi. Puitteet erinomaiset kaikin puolin.
(5)
Erittäin hyvä kurssi ja opettaja.
(5)
Asiantunteva opetus, hyvä tahti ja sisältö.
(5)
Hyvä kattaus, selkeä opetus.
(5)
Koulutus oli hyvää, selkeää ja nopeaa.
(5)
Koulutus oli oikein hyvä, tahti olisi voinut olla hitaampikin, mutta ymmärrän, että tällaiset tiiviit koulutukset menevät ripeästi eteenpäin. Kouluttaja oli tosi hyvä!
(5)
Koulutus oli hyödyllinen ja sujui hyvin Teamsilla.
(5)
Corellian koulutuksissa ei ole koskaan tarvinnut pettyä - opettajat osaavat asiansa!
(5)
Toimivat yhteydet. Hyvä koulutus ja kouluttaja.
(5)
Kurssin sisältö vastasi hyvin odotuksiani ja oli hyödyllinen, opettaja toimi selkeästi ja havainnollisti aiheet hyvin.
(5)
Olin kaikinpuolin oikein tyytyväinen.
(5)
Selkeä, käytännönläheinen sisältö. Koko aika käytettiin.
(5)
Olin tyytyväinen opetukseen, ryhmäkokoon, lokaatioon ja tarjoiluihin. Päivät olivat informatiivisia ja viihdyin hyvin!
(5)
Asiantunteva kouluttaja, mukava ilmapiiri.
(5)
Perusteellista, hyviä esimerkkejä, perusasiat kuntoon. Ehkä omaa tekemistä enemmän koska harjoittelun kautta oppii.
(5)
Rauhallinen tahti, helposti lähestyttävä kouluttaja. Oppimisen tunnelma oli optimaalinen, uskalsi olla oma itsensä ja esittää ns. "tyhmiä" kysymyksiä.
(5)
Kurssilla keskityttiin oleellisiin asioihin ja ne selvitettiin seikkaperäisesti.
(5)
Erittäin miellyttävä kouluttaja! Selkeä, asiapitoinen mutta mukaansa tempaiseva 2-päiväinen koulutuspläjäys.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.