Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Corellia Helsinki Oy

Keskiarvo: 4,8

Koulutukseen osallistunut
Tunnelma koulutuksessa oli hyvä. Mukava oli tulla paikalle, kun opastus tiloihin sujui kättelyssä.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli kokonaisuudeltaan hyvä ja hyvin aikataulutettu. Meno oli nopeaa, mutta laadukasta.
Koulutukseen osallistunut
Erinomaisen osaava kouluttaja, hyvät materiaalit ja harjoitustehtävät. Laajuudeltaan sopiva kokonaisuus.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli mielenkiintoinen ja selkeä. Koulutustilat olivat hyvät.
Koulutukseen osallistunut
Viihtyisät tilat, osaava kouluttaja, hyvät tarjottavat, kaikin puolin onnistunut koulutus :)
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli kattava, laaja ja räätälöity juuri meidän tarpeisiimme. Meille sattui hyvä tuuri, kun kaikki neljä osallistujaa olivat samasta organisaatiosta, jonka vuoksi tämä oli mahdollista. Kouluttaja oli selkeä ja ammattitaitoinen.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli selkeää, asiantuntevaa sekä opettavaista. Materiaali oli hyvä ja kattava. Kiitos myös ystävällisestä vastaanotosta ja mukavan kotoisasta olohuoneesta, tarjoiluineen. Stormstrooper pyhättö oli hauska
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli hyvä ja monipuolinen, jäi positiivinen fiilis kahden päivän jälkeen. Opin paljon uutta, jota pääsen hyödyntämään työssäni. Hybriditoteutuksesta plussaa, kurssin suorittaminen oli näppärää etänä!
Koulutukseen osallistunut
Erittäin osaava ja kärsivällinen opettaja, joka osasi ammattitaidolla raottaa Photoshopin saloja selkeästi ja ymmärrettävästi hyvillä esimerkkitapauksilla.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli informatiivinen, tarpeeksi tiivis ja kouluttaja oli hyvä hommassaan.
Koulutukseen osallistunut
Tosi hyvä kurssi, kurssin vetäjä oli innostava ja opin paljon sellaisia asioita, joita voin hyödyntää omassa työssäni.
Koulutukseen osallistunut
Hyvin järjestetty koulutus ja erittäin hyvä ja osaava kouluttaja.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja oli erittäin asiantunteva ja rauhallinen sekä osasi esittää asiat hyvin käyttäjälähtöisesti
Koulutukseen osallistunut
Kurssi käsitteli saavutettavuutta ja tekstitystä laajasti, ei ainoastaan tekniikan suhteen. Myös teknisiä ratkaisuja käytiin läpi.
Koulutukseen osallistunut
Osaava kouluttaja, selkeä ja hyvin jäsennelty esitys ja kysymyksiin löytyy aina vastaus. Kiitos taas Sampo!
Koulutukseen osallistunut
Kurssi oli erittäin hyödyllinen. Opetus oli mieleenjäävää ja kurssilta sai eväitä ja työkaluja osaamisen kasvattamiseen itsenäisesti kurssin jälkeenkin. Kaikki oli järjestetty erinomaisen hyvin, työtilat olivat mukavat ja etenkin luokan valaistus oli oikeanlainen estämään silmien rasitusta pitkän ja intensiivisen päivän ajan. Taukoja oli sopivas...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
Helppo tulla paikalle julkisilla. Asiantuntevat ja kokeneet kouluttajat. Miellyttävä koulutusympäristö.
Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli laadukasta ja siinä oli otettu huomioon yksilölliset tarpeet ja toiveet. Premiere on laaja ohjelma, jossa riittää jatkuvasti uutta opeteltavaa. Tita oli huippu kouluttaja ja Premiere Pro jatkokurssilla sai uusia oppeja, joista on varmasti hyötyä käytännön työssä. Kiitos teille mahtavasta kurssista!
Koulutukseen osallistunut
Hyvä paketti, osaava ja selkeä kouluttaja. Ei liian vaikea aloittelijallekaan.
Koulutukseen osallistunut
Heidi Enho lukeutuu ehdottomasti Suomen parhaimpiin kouluttajiin ja on aina ilo olla hänen pitämillä kursseilla :) Hänen ammattitaitonsa on käsittämättömän laaja ja kouluttajan hän on todella innostava ja saa opin menemään perille.
Koulutukseen osallistunut
Asiat käytiin läpi selkeästi ja perusteellisesti. Kouluttaja Heidistä välittyi osaaminen, innostus ja aito halu auttaa osanottajia.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttajalla on erinomainen asiantuntemus ja hyvä opetustapa.
Koulutukseen osallistunut
Kouluttaja Juha Laamanen eteni juuri täydellisessä tahdissa ryhmän taitoihin nähden, hän oli selkeä, rauhallinen ja järjestelmällinen kouluttaja. Minulle jäi tunne että todella opin taidot, jotka oletinkin oppivani. Teams-kouluttaminen on taitolaji, jonka Juha todella hallitsee!
Koulutukseen osallistunut
Koko prosessi ilmoittautumisesta kurssin päättymiseen sujui erittäin hyvin ja selkeästi. Osallistujapulan aiheuttama alkuperäisen ajankohdan siirto tapahtui hienosti. Lisäksi itse koulutus vastasi täysin odotuksiani ja oli korkeatasoista. Kiitos!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.