🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst

Corellia Helsinki Oy, paikassa Helsinki (+2 sijaintia)
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
3 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst

Tällä 3-päiväisellä Microsoftin virallisella MOC-kurssilla (Microsoft Official Courseware) opiskellaan Power BI -raportoinnin eli datan käsittelyn, mallinnuksen, visualisointien ja analysoinnin hyviä käytäntöjä. Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin sisällön jakelu- sekä suojauskäytäntöihin Power BI -pilvipalvelussa.

Kurssi valmentaa PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst -testiin (ennen 03/2022 DA-100 Analyzing Data with Power BI), jonka suorittamalla saa arvostetun Microsoft Data Analyst Associate -sertifikaatin.

Kurssimateriaalina käytetään Microsoftin englanninkielistä materiaalia ja labraharjoitusympäristöä, mutta koulutus pidetään suomeksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

BI-asiantuntijat, raportoinnin ja analytiikan ammattilaiset sekä teknisesti dataorientoituneet liiketoiminnan henkilöt, jotka toteuttavat raportteja ja analytiikkaa erilaisista tietolähteistä Power BI:llä ja suunnittelevat suorittavansa Microsoft Power BI Data Analyst -sertifioinnin.

Muille itsepalveluraportointia aloitteleville henkilöille suosittelemme Corellian Power BI perusteet (2 pv) + Power BI jatko – mallinnus (2 pv)-kokonaisuutta. 

Esitietovaatimukset

Dataan liittyvien peruskäsitteiden, kuten perus- ja viiteavaimien ja relaatiomallin ymmärrys sekä kokemusta analysoinnista ja visualisoinnista jollakin raportointi/BI-välineellä. Power BI Desktopin aiemmasta käyttökokemuksesta ja eri työvaiheiden perusosaamisesta on paljon etua, sillä tämä koulutus on hyvin tiivis. Testin läpipääsy edellyttää kurssin läpikäynnin lisäksi käytännön kokemusta raporttitiedostojen laatimisesta.

Kouluttaja

Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti ja hän on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita saamaan datasta enemmän irti. Hän on työskennellyt Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien ja toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille. Heidin kursseilta saakin mainioita ideoita ja käytännön ratkaisumalleja erilaisiin liiketoiminnan raportointitarpeisiin.

Heidi kirjoittaa suosittua HExcelligent.fi-blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Heidi on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi oli sekä Power BI MVP että Excel MVP vuosina 2015 – 2020 ja löytyypä Heidin cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Asiakkaat korostavat Heidin koulutuspalautteissa innostavuutta, opetustaitoa, käytännönläheisyyttä ja asiantuntemusta. Tervetuloa Heidin suosituille Power BI -kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Kustannukset

1 690 EUR (+ALV 24 %)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu