Sami Laiho: Microsoft-tuotteiden vaativa vianselvitys

Corellia Helsinki Oy, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
4 päivää
Hinta
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
Seuraava toteutus
9 joulukuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
4 päivää
Hinta
1 990 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 990 EUR)
Seuraava toteutus
9 joulukuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
alkaen 1 990 EUR (arvonlisäverotonta) / osallistuja

Sami Laiho: Microsoft-tuotteiden vaativa vianselvitys

Corellia

Kurssi on, poiketen nykypäivän yleisimmistä kursseista, todellisia taitoja ja osaamista kehittävä kurssi. Kurssille osallistuva voi olla työasema- tai palvelinihminen, tehdä päivittäin töitä SCCM:n, Teamsin tai Exchangen kanssa, tai olla Azuren mestariosaaja. Itse asiassa tähän mennessä kurssin käyneistä noin puolet on palvelintuotteiden hallintaan keskittyneitä ihmisiä. Kahdessa pohjoismaassa tämä kurssi on vaatimuksena kaikille julkishallinnon IT:n työntekijöille.

Tällä kurssilla opitaan, miten työkaluja valitaan ja käytetään sekä mitä noilla työkaluilla oikeastaan näkee. Kaiken vianselvittämisen pohjana on kaksi asiaa, työkalujen käytön hallinta ja vahva juuritason teoreettinen osaaminen. Teoreettisesta osaamisesta ammennetaan ratkaisuja, joita sitten toteutetaan työkaluilla.

Tällä kurssilla opit selvittämään vikoja aina sovellusten kaatumisesta Blue Screen of Death -virheisiin. Tämän kurssin kouluttajana toimii maailman parhaimpiin Windows-asiantuntijoihin ja esiintyjiin kuuluva Sami Laiho. Sami on jatkuvassa yhteistyössä Windowsin tuotekehityksen kanssa Redmondissa ja häntä enempää ei tästä tuotteesta Suomessa osaa kukaan muu kouluttaa, vielä tavalla joka takaa, että pysyt kurssin ajan hereillä!

Samin tästä aiheesta pitämät esitykset ovat voittaneet kaikki Microsoftin suurimmat TechEd-tapahtumat Euroopassa, USA:ssa ja Australiassa. Mikset tarttuisi mahdollisuuteen ja kouluttaisi itsesi tai alaisesi maailmanluokan taidot omaavaksi vianselvittäjäksi!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

9 joulukuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

9 joulukuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Aikataulu

HUOM! Kurssin päivät jaksottuu ma-ke + pe 9.-11.12 + 13.12.

Kouluttaja

Sami Laiho

Senior Technical Fellow - Adminize Sami Laiho on maailman johtavia Windows- ja tietoturva-asiantuntijoita. Saminarium – tietoturvaseminaari syksyllä 2024!    

Kustannukset

Hinta: 1990 €
hinnat ALV 0 %

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sami Laiho: Microsoft-tuotteiden vaativa vianselvitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Corellia Helsinki Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-, ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin ja Adoben tuotteiden sekä teknologioiden koulutuskumppani kaiken kokoisille yrityksille. Lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin...

Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu