Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Arvioinnit aiheesta Educo Valmennustalo

Keskiarvo: 4,6

Osallistuja
Valmennuksessa oli parasta eri johtamistyylien läpikäynti ja kehitysvaiheet.
Osallistuja
Valmennuksessa oli hyvää havainnoillistaminen esimerkein esim. K3 1+1 keskustelut ja tehtävänanto K1 ja K2 mallilla.
Osallistuja
Parasta oli harjoitusten kautta oppiminen ja opettelu.
Osallistuja
Kouluttaja oli todella ammattitaitoinen, hyviä esimerkkejä. Sai ajattelemaan asioita.
Osallistuja
Videoesimerkit toivat konkretiaa ja plussaa myös vaihtoehtoisista tilanteista videolla.
Osallistuja
Monipuoliset aiheet, osaava kouluttaja, hyvät harjoitukset
Osallistuja
Tuli selväksi kommunikaation ja aidon keskustelun tärkeys.
Osallistuja
Avasi uusia näkökantoja ihmisjohtamisen ymmärrykseen. Ja tarvetta tehdä muutoksia omassa toiminnassa myös itseohjaamisen kannalta.
Osallistuja
Opin ja ymmärsin todella paljon eri johtamistyyleistä. Koulutus oli hyvä.
Osallistuja
Asiantunteva kouluttaja. Mielenkiintoinen sisältö ja esittämistapa.
Osallistuja
Kaikki on sujunut todella hyvin ja koulutus on ylittänyt odotukset. Olen saanut konkreettisia työkaluja yrityksen kehittämisen eteen ja uusia näkökulmia omaan työhöni.
Osallistuja
Pelkkää positiivista sanomista kokonaisuuden toteutuksesta. Korona-aika ja etäopiskelu ei haitannut juurikaan vaan kaikki toimi hienosti.
Osallistuja
Voin suositella koulutusta. Ei alojen ammattilaiset toivat syvyyttä omaan ajatteluun ja myöskin huomion, että emme ole rakettitieteen äärellä vaan ajattelemalla ja pienillä saaduilla opeilla voimme muuttaa omaa johtamistyyliä ja parantaa työyhteisössä monia asioita hyvällä ja oikealla johtamisella.
Osallistuja
Koulutuksessa oli parasta esimiesarviot, SLII-malli, palautteen saaminen ja antaminen.
Osallistuja
Koulutuksessa oli parasta monipuolisuus sekä laaja SLII- ja DiSC-koulutus.
Osallistuja
Mielenkiintoinen koulutus, paljon ryhmätöitä/keskustelua muiden opiskelijoiden kanssa.
Osallistuja
Kouluttaja jaksoi esiintymisellään pitää kaikki hereillä, esitti asiat mielenkiintoisesti ja uskottavasti.
Osallistuja
Antoi paljon ajatuksia. Tunnistin paljon tilanteita joissa voin toimia erilailla.
Osallistuja
Visuaalinen oppiminen (kuva, videoita) sekä paljon keskustelua ryhmissä.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.