Arvioinnit aiheesta Educo Valmennustalo

Keskiarvo: 4,1

(5)
Kaikin puolin erinomainen koulutus! Porukka oli todella hyvää ja mukavaa, keskustelut antoi paljon ajateltavaa ja mielenkiintoisia pohdintoja!
(4)
Olen saanut paljon. Aiheet ovat pääosin olleet mielenkiintoisia ja asiantuntevia.
(4)
Kouluttajat ja heidän asiantuntemus.
Loisto ryhmä!!!
(4)
Koulutus oli mielenkiintoisempi kuin etukäteen ajattelin. Se avasi ajatteluani esimiestyöhön ja johtajuuteen liittyen.
(4)
SLII-johtamiskoulutus ja sen vetänyt kouluttaja. Minulle ylivoimaisesti relevantein sisältö.
(5)
Oli hyvä kokonaisuus ja voin suositella muille.
Todella mukava ryhmähenki.
(4)
Osallistujat. Aivan huikea porukka ja uskon, että osan kanssa jäämme vielä kontakteihin. Lisäksi erinomaista oli tehtävien käytännönläheisyys. Kaikki tehtävät koskivat omaa työntekoa eikä tarvinnut ikinä keksiä esimerkkejä. Sain rutkasti hyviä käytännönläheisiä vinkkejä.
(3)
Mukava porukka ja verkostoituminen erilaisista yrityksistä olevien ihmisten kanssa, aiheiden kirjo sekä mielenkiintoiset keskustelut ja nostot joistakin teemoista.
(5)
Kaikki sujui hyvin. Kysymyksiin sain aina vastauksia, informointi sujui moitteettomasti. Ryhmäkoko oli hyvä ja yhteishenki tuli tiiviiksi heti. Ryhmätyö harjoitukset olivat hyviä. esim. Esimies vs alainen keskustelut. Siinä joutui miettimään oikeasti millainen toinen osa puoli on roolissaan. Kouluttajat olivat innoittavia.
(4)
Monialaisuus. Esimiestyötä käsiteltiin hyvin laajasti, kuitenkin jollain tavalla aihepiirit toisiinsa nivoen.
Monipuolisuus koulutuksissa.
(5)
Pääosin todella hyvät luennoitsijat!
(4)
Innostavat ja asiantuntevat kouluttajat sekä hyvä opiskeluporukka!
(4)
Ihmiset, joustavuus, asiantuntevat mukavat opettajat sekä oma iloa oppia.
(3)
Hyvä ryhmä, kenen kanssa keskusteltiin aiheista. Joustava suoritusmoodi.
(4)
Tiedon saanti, oppi toimimaan tiedon pohjalta muuttuvissa erilaisissa tilanteissa. Vertaistuki muilta yrittäjiltä tai koulutukseen osallistujilta.
(4)
Uusia ajatuksia henkilöstöjohtamiseen. Muiden yrittäjien tapaaminen.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.