🎓 MBA-stipendin hakuaika on auki 16.6. saakka. Lue lisää ja hae »

Educo Valmennustalo

paikassa Verkossa (+ 8 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Educo Valmennustalo

Educo Valmennustalo

Olemme johtamisen osaaja, kehittäjä ja vaikuttaja

Perustehtävämme lähtee auttamisen halusta ja ajatuksesta. Missiomme on auttaa sinua onnistumaan johtamisessa. Autamme sinua kasvamaan ihmisenä ja organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Uskomme, että kaikissa organisaatioissa menestyminen lähtee yksittäisten ihmisten ajattelusta ja päivittäisistä valinnoista. Tämän vuoksi keskitymme auttamaan sinua paitsi johtamistaitojen myös ajattelutapojen ja tunteiden kehittämisessä. Tämä mahdollistaa todellisen ja pysyvän muutoksen haluamaasi suuntaan niin yksilö- kuin organisaatiotasolla. Lupaamme olla sinulle paras ihmisten johtamisen asiantuntija ja kumppani.

5 syytä valita Educo johtamisen kehittämisen kumppaniksi

1. Vahva tieteellinen perusta

Kaikki käytössämme olevat ratkaisumme pohjautuvat perusteelliseen tieteelliseen tutkimukseen. Tämä on tietoinen valinta ja hyvin tärkeää, koska haluamme tarjota sinulle relevanttia ja viimeisimpiin tutkimuksiin perustuvaa osaamista ja sisältöä.

2. Käytännönläheisyys ja todistettu toimivuus

Vaikka ratkaisuillamme on poikkeuksellisen vahva tieteellinen tausta, olemme muotoilleet ne helposti käytännössä sovellettaviksi malleiksi ja työkaluiksi. Näitä ovat olleet kehittämässä alan johtavat asiantuntijat ja niiden soveltamisesta käytäntöön on vuosikymmenten kokemus maailman johtavien organisaatioiden kanssa.

Meillä on myös poikkeuksellisen paljon tutkittua tietoa ratkaisuidemme vaikuttavuudesta (ROI) ja teemme jatkuvasti vaikuttavuustutkimuksia. Tämä on yksi palvelumme ja voimme tehdä sen myös kanssasi. Tutkimustemme mukaan ratkaisumme toimivat keskimääräistä paremmin ja tuottavat selkeästi mitattavia tuloksia. Johtamiskoulutustemme ROI on tyypillisesti 800-1500%.

3. Pitkälle kehitetty oppimiskokemus

Johtamisen kehittämisen ratkaisumme eivät enää pohjaudu yksittäisiin koulutustapahtumiin vaan ajan myötä avautuvaan oppimiskokemukseen. Sen taustalla on joustava arkkitehtuuri, joka mukautuu tarpeittesi mukaan yhdistellen erilaisia toteutustapoja ja digitaalista aineistoa sekä erilaisia elementtejä oppimisen vahvistamiseen ja ylläpitoon. Hyödynnämme oppimisessa polkumaista lähestymistapaa. Valmennuksemme ovat mieleenpainuvia, monimuotoisia, personoituja ja tutkitusti tehokkaita.

4. Markkinoiden nykyaikaisimmat digitaaliset oppimisratkaisut

YhteistyökumppanimmeThe Ken Blanchard Companies®on alan edelläkävijä digitaalisissa oppimisratkaisuissa. Heillä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisten oppimisratkaisujen toteuttamisesta ja he tekevät jatkuvasti näissä merkittävää kehitystyötä.

Digitaalissa oppimisratkaisuissa hyödynnämme datapohjaisia oppimismuotoilutekniikoita oppijoiden sitouttamiseen ja tarjoamme vuorovaikutuksellisia elementtejä erilaisille oppimistyyleille. Teemme laajaa betatestausta kaikkiin digitaalisiin ohjelmiimme kehittääksemme toimintoja ja varmistaaksemme niiden vaikuttavuuden.

5. Maailmanlaajuinen skaalautuvuus

Pystymme tarjoamaan sinulle aidosti globaalisti skaalautuvan ratkaisun. Suurin osa käytössämme olevista ratkaisuista on kehitetty toimimaan ympäri maailmaa hajautetuissa organisaatioissa, joiden työntekijät puhuvat eri kieliä ja tulevat eri kulttuureista. Meille on arkipäivää tuottaa globaaleja, skaalautuvia ratkaisuja, joissa ihmiset osallistuvat samaan valmennusohjelmaan jopa omassa maassaan ja omalla kielellään.

Educo Valmennustalo edustaa Suomessa yksinoikeudella The Ken Blanchard Companiesia ja on sen globaali maapartneri.

Kiinnostuitko Educo Valmennustalon koulutuksista?

Lisätietoa Educo Valmennustalon koulutustarjonnasta löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan Educo Valmennustalolta tekemällä yhteydenottopyynnön.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
SLII®-valmennus 2 päivää 1 490 EUR Useita (4)
SLII®-valmennus verkossa 2,5 päivää 1 490 EUR Verkossa
Projektinhallinta
Projektijohtaminen
Educo projektijohtamisen tutkinto™ 10 viikkoa 1 490 EUR Verkossa Useita (2)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

Puhelin: 02 2828 511
educo.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 112 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
24 tammi 2024

"Erittäin pätevät ja asiantuntevat kouluttajat tekivät Educon valmennuksesta onnistuneen kokoneisuuden."

5/5
Koulutukseen osallistunut
24 tammi 2024

"Mahdollisuus keskustella ja vaihtaa kokemuksia muiden johtajien kanssa oli arvokas osa Educon koulutusta."

4/5
Koulutukseen osallistunut
24 tammi 2024

"DiSC-analyysi, oman työn reflektointi, vertaisoppiminen ja ryhmäkeskustelut olivat koulutuksen huippuhetkiä."

Sponsoroitu