Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Digitaalisen markkinoinnin osaaja – Liiketoiminnan ammattitutkinto

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
12 kk
1 290 EUR + alv 24 %
8.12.2020 09.00
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Lähiopetus
Turku
Tutkinto

Digitaalisen markkinoinnin osaaja – Liiketoiminnan ammattitutkinto

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päivittää työkalupakkiasi! Digitaalisen markkinoinnin osaaja – koulutusohjelma soveltuu alan konkareille tai sellaiseksi tähtääville, ja se antaa käytännölliset eväät osallistujan kasvuun ja kehittymiseen. Soveltuu hyvin myös yrittäjille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään ja osaamistaan digitaalisen markkinoinnin maailmassa.

Opiskelet nykypäivänä jo välttämättömiäkin digiviestinnän taitoja. Lähdemme liikkeelle oman itsensä tuntemisesta, tutkimme yritysbrändejä ja syvennymme digiviestintästrategioiden maailmaan. Merkittävässä roolissa on myös asiakkaan digitaalinen ostopolku, ymmärryksen syventäminen ja keinot asiakkaan saamiseksi myyntisuppiloon. Koulutusohjelmassa vahvasti mukana myös tuiki tärkeää oppia sosiaalisen median mainonnasta!

Saat työkalupakkiisi arvokkaita digiviestintätaitoja, oman alansa ammattilaisten saattelemana!

Ohjelman aikana suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon, joka on Opetushallituksen virallinen tutkinto.

Tavoitteet ja hyödyt

 • ymmärrät asiakkaan digitaalisen ostopolun
 • opit digimarkkinoinnin keinoin tekemään asiakashankintaa -ja palvelua
 • parantaa vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
 • verkostoidut kollegoidesi kanssa
 • suoritat virallisen Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalta

Ohjelman sisältö

8.12.2020 Koulutuksen startti ja DiSC -analyysin tulokset (Sirke Lohtaja-Ahonen)

 • Kaikki kehittyminen alkaa itsestä. Mitkä ovat sinulle tyypillisiä vahvuuksia ja missä kenties on itsensä kehittämisen tarvetta? Ennen koulutuksen alkua jokainen osallistuja tekee Educo ANALYTICA DiSC -henkilöanalyysin. Starttipäivällä saat 30 sivuisen raportin itsestäsi ja se kuvaa luontaisen käyttäytymistyylisi vahvuuksineen ja heikkouksineen. Mikä väri hallitsee käyttäytymistäsi; punainen, keltainen, vihreä vai sininen. Päivän jälkeen osaat myös tunnistaa neljä perustyyliä ja kohdata heidät oikealla tavalla. Päivän aluksi saat myös tutkintoinfon ja teemme kanssasi HOKSin (henkilökohtaisen osaamisen kehittymissuunnitelman).

17.12.2020 Yrityksen brändin ja identiteetin strateginen määrittely, vastuullisuus (Iiro Junnila)

 • Kaiken ytimessä on brändin oma identiteetti. Mistä se löytyy ja kuinka sitä voi etsiä? Brändin positio omalla alallaan, asiakkaiden silmissä ja yhteiskunnan mittakaavassa selviää kyllä, kunhan maltetaan pilkkoa arvot teoiksi. Lähtöruutu kaikelle tekemiselle.

12.1.2021 Viestintä- ja markkinointistrategia – digikärjellä kanavavalinnat (Iiro Junnila)

 • Ilman strategiaa viestiminen ja markkinoiminen on kuin haulikolla ampuminen pimeässä metsässä – saatat osua johonkin, mutta et tiedä varmaksi edes sitä, että onko metsästettävää ylipäätään olemassa.

9.2.2021 Markkinointisuunnitelma ja vuosikello (Iiro Junnila)

 • Hyvän strategian aisapari. Mitä, miksi, milloin ja miten? Huolella suunniteltu on helpompi toteuttaa ja teot ovat merkityksellisiä. Myynnin selkäranka.

9.3.2021 Asiakkaan digitaalinen ostopolku (Matti Koivisto ja Teemu Yliluoma)

 • Mitä tapahtuu matkalla hakukoneesta konversioon? Opi ymmärtämään potentiaalisen asiakkaan liikehdintää digitaalisessa myyntisuppilossa. Käsitteet, työkalut, mittarit.

6.4.2021 Lukijalähtöinen sisällöntuotanto (Sirke Lohtaja-Ahonen)

 • Miten saat lukijasi kiinnostumaan asiastasi, jopa innostumaan siitä? Opit lukijalähtöisen kirjoittamisen 5+1 keinoa, joita pääset soveltamaan käytäntöön saman tien, sillä koulutuksessa analysoidaan ja kehitetään sinun ja muiden osallistujien tekstejä.

4.5.2021 Visuaalinen sisällöntuotanto – graafinen suunnittelu, videot ja valokuvat (Niki Pettersson)

 • Visuaalisuuden merkitys yritysviestinnässä. Brändimielikuvan vahvistaminen. Valokuvat, videot ja grafiikka tarinankerronnan tukena. Tärkeä kulmakivi visuaalisessa sisällöntuotannossa.

1.6.2021 Sähköpostimarkkinointi – MailChimp ja automaatiotyökalut (Matti Koivisto ja Teemu Yliluoma)

 • Sähköpostimarkkinointi ei ole kuollut, se muuttaa muotoaan. Uutiskirjeesi tilaaja on ykkösfani, jolle ei tarvitse myydä – tehtävänä on auttaa ja palvella. Automaatioketjuttamisen tekniikka ja suppiloajattelu.

17.8.2021 Hakukoneoptimointi ja Google-mainonta (Aleksi Kanerva)

 • Miten näkyä silloin, kun tarve on suurin? Vältä hakukoneoptimoinnin sudenkuopat ja pysy kaukana Googlen kakkossivusta. Maksettu näkyvyys orgaanisen hakukonepresenssin tukena.

14.9.2021 Facebook- ja Instagram-markkinointi ja -mainonta 1 (Matti Koivisto ja Teemu Yliluoma)

 • Väki vähenee, pidot paranee? Facebook-markkinointi on käyttäjäkadon keskellä entistäkin kustannustehokkaampaa – kunhan teet sen oikein. Facebook Business Manager ja mainonnan tekninen toteutus.

15.9.2021 Facebook- ja Instagram-markkinointi ja -mainonta 2 (Matti Koivisto ja Teemu Yliluoma)

 • Instagram on kasvanut selfiekirjastosta johtavaksi markkinointiportaaliksi vaikuttajapersoonien ohjaillessa massojen mielihaluja. Millä prinsiipeillä mukaan aallonharjalle? Yritystilit ja mainonta Business Managerissa.

12.10.2021 Social selling ja henkilöbrändäys somessa (LinkedIn ja Twitter) (Iiro Junnila)

 • Markkinoinnin ja myynnin tulisi tänä päivänä puhua keskenään hyvinkin tiiviisti. Mitä hyötyä on käyttää henkilökohtaisia somekanavia omassa työssä? Miten myynti voi tällä tukea markkinointia ja markkinointi tukea myyntiä? Tässä koulutuspäivässä opit lisäksi rakentamaan omaa henkilöbrändiäsi somessa.

Valmennusmenetelmät ja –materiaalit

 • DISC Vuorovaikutusanalyysi
 • pienryhmäsimulaatiot ja –harjoitukset
 • sähköinen oppimisympäristö (Educo eLearning)
 • vertaiscoaching

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalisen markkinoinnin osaaja – Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Digitaalisen markkinoinnin osaaja – koulutusohjelma soveltuu alan konkareille tai sellaiseksi tähtääville, ja se antaa käytännölliset eväät osallistujan kasvuun ja kehittymiseen. Soveltuu hyvin myös yrittäjille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään ja osaamistaan digitaalisen markkinoinnin maailmassa.

Koulutuspaikka

Turussa Auriga Business Centerissä, Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku

Kustannukset

Koulutus on osin Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa ammatillista koulutusta, josta osallistuja maksaa omarahoitusosuuden 1290 € + alv. Omarahoitusosuus laskutetaan ennen koulutuksen alkua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalisen markkinoinnin osaaja – Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Educo Valmennustalon lähiopetukset on toistaiseksi siirretty verkkoon. Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia,...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digitaalisen markkinoinnin osaaja – Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Viestinnän ammattitapahtuma

Miten rakentaa brändistä entistä vastuullisempi ja vahvempi? ProCom-päivä 23.10 kokoaa yhteen viestinnän ammattilaiset – ilmoittaudu mukaan livenä tai streamin kautta!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: