Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

DiSC-profiilit

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Useita paikkakuntia
Koulutus

DiSC-profiilit

Educon analyysi- ja tutkimuspalvelut on kehitetty tukemaan muutosta. Niiden avulla saat monipuolisen kuvan organisaatio- ja henkilökohtaisista kehittämistarpeista sekä mittaat kehittymistä. Osa käytössämme olevista työkaluista, kuten DiSC -profiilit ovat jo itsessään tehokkaita kehittymisen työkaluja. Suurin osa käytössämme olevista analyysi- ja tutkimustyökaluista on kehittämiemme ja sellaisenaan tarjolla vain Educon asiakkaille.

DiSC -profiilit havainnollistavat erilaisia käyttäytymistyylejä ja toimivat konkreettisina työkaluina ihmisten välisiä vuorovaikutussuhteita käsiteltäessä. Ne vahvistavat valmennuksen henkilökohtaisuutta ja luovat edellytykset todelliselle muutokselle.

Olemme tehneet vuosien kuluessa tuhansia DiSC -profiileita ja soveltaneet niitä hyvin erilaisiin tilanteisiin. Käytössämme on poikkeuksellisen laaja DiSC -profiilien valikoima, koska hyödynnämme sekä Extended DISC®-järjestelmään perustuvaa Educo ANALYTICA DiSC analyysiä™, että Everything DiSC® ja The Five Behaviors -profiileja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DiSC-profiilit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Koulutukset räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DiSC-profiilit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Educo valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Educo Valmennustalon lähiopetukset on toistaiseksi siirretty verkkoon. Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia,...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DiSC-profiilit täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: