Itsensä johtaminen, Self Leadership®

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Itsensä johtaminen, Self Leadership®

Itsensä johtaminen, Self Leadership®

TEE JOKAISESTA OMAN TYÖNSÄ JOHTAJA

Ketkä pitävät sinun työpaikkasi pyörät pyörimässä ja kohtaavat asiakkaat? Etulinjan työntekijät, ovat he sitten tehtaan lattialla tai myymässä, asentamassa ja auttamassa asiakasta hänen luonaan tai yrityksesi tiloissa. Ilman heitä mikään ei tule tehdyksi, mutta panostatko heihin tarpeeksi? Blanchardin Itsensä johtamisen (Self Leadership®) valmennus opettaa työntekijöillesi itsensä johtajan ajattelutavan ja taidot, jotka he tarvitsevat tullakseen oman työnsä johtajiksi. Parhaiksi itsekseen. Itsensä johtajiksi, jotka ottavat vastuun tuloksistaan.

Tärkein yksittäinen yrityksen menestyksen tekijä on työntekijöiden proaktiivisuus, aloitteellisuus. Silti 50% työntekijöistä kokee juuttuneensa rutiineihin työtehtävissään. * 1/3 TEKEE VAIN SEN, MIKÄ ON PAKKO, ei yhtään enempää. **

*DDI Pulse of the Workforce Survey
**Gallup 2015 Engagement Survey

Blanchardin Itsensä johtamisen (Self Leadership®) valmennus perustuu maailman eniten käytettyyn johtamisen malliin. Maailman parhaaseen. SLII®-malli tarjoaa selkeän ja helposti käyttöön otettavan tavan johtaa itseä ja muita. Siksi itsensä johtamisen valmennuksen huikeana bonuksena autat työntekijöitä oppimaan perusasiat myös muitten johtamisesta.

Kun työntekijät, tiimien jäsenet ja vetäjät sekä johtajat oppivat yhteisen johtamisen kielen, organisaatioon syntyy luottamukselliset ja hyvät ihmissuhteet. Näistä syntyy todellinen johtajuus, joka koostuu hyvästä johtamisesta ja itsensä johtamisesta.

Koska vain itsensä johtajia voi johtaa.

Itsensä johtamisen valmennukseen osallistuneiden kokemuksia

”Olen käynyt paljon erilaisissa valmennuksissa, mutta tästä ei jäänyt mitään parannettavaa.  Tykkäsin, kun sai tehdä paljon ja oli erilaisia menetelmiä – alustukset, videot, keskustelut, työkirja” (Tiiminvetäjä henkilöstöpalvelualan yritys)

”Sain valmennuksesta hyvinkin paljon hyötyä – mitä voin itse parantaa ja mitä voin omassa toiminnassani kehittää. Yhden päivän aikana konkretisoitui monta asiaa.” (Henkilöstöpäällikkö, teknologialan yritys)

”Valmennuksen kautta tunnistin asioita, joiden kanssa olen paininut aiemmin ja avarsi ymmärrystä niiden suhteen. Valmennuksessa käytetty työkirja oli todella hyvä. Sen ansiosta asioihin voi palata aina uudelleen ja ne jäävät paremmin mieleen. Valmennus oli siitä harvinainen, että tällä kertaa materiaaleihin tuli palattua heti valmennuksen jälkeen. Valmennus antoi paljon mietittävää itselle.” (Henkilöstöpäällikkö, mainostoimisto

”Tämä oli yksi parhaista koulutuksista, joissa olen ollut.” (Team leader, rahoitusyhtiö)

”Laadukas. Tämä oli viimeiseen 2-3 vuoteen hyödyllisin valmennus, joka antoi oikeasti mukaan vietävää.” (Customer Experience Manager, autonvuokrausketju)

                              

Mihin valmennuksen sisältö perustuu?

Valmennus perustuu motivaatioteoriaan ja sen tuoreimpiin tutkimuksiin. Valmennus on yksi Ken Blanchard -yhtiöiden tuotteista, joita meillä on ilo edustaa Suomessa strategisen kumppanimme Sovelton kautta. Blanchard-yhtiöt on listattu vuosikausia USAn parhaiden johtamisen valmennusyritysten joukkoon. Blanchardin tunnetuin valmennuskonseptiTilannejohtaminen II, SLII®on maailman tutkituin, tunnetuin ja käytetyin johtamisen malli.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Itsensä johtaminen, Self Leadership®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Organisaatioille/tiimeille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä johtamisesta ja haluavat kehittää tuloksellisuuttaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsensä johtaminen, Self Leadership®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo

Olemme johtamisen osaaja, kehittäjä ja vaikuttaja

Perustehtävämme lähtee auttamisen halusta ja ajatuksesta. Missiomme on auttaa sinua onnistumaan johtamisessa. Autamme sinua kasvamaan ihmisenä ja organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Uskomme, että kaikissa organisaatioissa menestyminen lähtee yksittäisten ihmisten ajattelusta ja päivittäisistä valinnoista. Tämän vuoksi keskitymme auttamaan sinua...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 67 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsensä johtaminen, Self Leadership® täytä seuraavat tiedot: