Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Luottamuksen rakentaminen valmennus

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Luottamuksen rakentaminen valmennus

HYVÄ JOHTAMINEN ON RAKENNETTU LUOTTAMUKSELLE. KÄRSIIKÖ ORGANISAATIOSI LUOTTAMUSPULASTA?

Luottamuksen rakentaminen (Building Trust) valmennus opastaa johtajille, esimiehille ja tiiminvetäjille, kuinka he voivat rakentaa luottamuksen työntekijöittensä kanssa. Luottamus on osa jokaista ihmissuhdetta. Myös työpaikalla. Itse asiassa johtajien ja työntekijöiden välinen luottamus on suurin yksittäinen syy henkilöstön vaihtuvuuteen. Kun luottamus on hyvä, osaajat pysyvät talossa. Kun huono, osaajat lähtevät.

82 % IHMISISTÄ SANOO, että he eivät usko johtajansa tai tiiminvetäjänsä puhuvan heille totta. 45 % KAIKISTA TYÖNTEKIJÖISTÄ sanoo, että luottamuksen puute johtoa kohtaan on suurin yksittäinen asia, joka vaikuttaa heidän työsuorituksiinsa. (Edelman Trust Barometer, 2013.)

Liian moni meistä tietää, miltä epäluottamuksen noidankehä näyttää ja mitä siitä seuraa. Johtajat, esimiehet ja tiimien vetäjät panttaavat tietoa, tiimin jäsenet puhuvat selän takana, ihmiset eivät uskalla jakaa huoliaan ja pelkojaan eikä kukaan vaikuta ottavan vastuuta. Kaiken tämän seurauksena työpaikan ilmapiiri tukahtuu tai sairastuu, tuottavuus putoaa tai romahtaa, ja vaihtuvuus kasvaa.

Sen sijaan työpaikoilla, joissa luottamus on tosi, ihmiset ovat valmiita 32 X ENEMMÄN RISKINOTTOON, 11 X ENEMMÄN INNOVOIMAAN JA 6 X USEAMMIN PAREMPIIN SUORITUKSIIN. (The How Report, 2016.)

Kun rakennat luottamusta, rakennat perustan ihmisten innostumiselle ja onnistumisille. Saat heidät tekemään yhteistyötä ja keksimään uusia ratkaisuja. Välttämään keskinkertaisuutta ja ottamaan riskejä. Näet tärkeiden tavoitteiden tehokasta toimeenpanoa. Sitoutumista, joka johtaa yhteisvastuuseen ja parhaisiin tuloksiin.

KUINKA RAKENNAT LUOTTAMUSTA IHMISTEN KESKEN?

Tiedät, että jokainen ihmissuhde perustuu luottamukseen. Luottamuksen rakentaminen valmennus auttaa johtajiasi, esimiehiäsi ja tiiminvetäjiäsi rakentamaan luottamukseen perustuvat suhteet keskenään ja työntekijöittensä kanssa. He oppivat myös keinot, kuinka korjata jo tulehtuneen ja kerran rikkoutuneen luottamuksen.

30 vuoden tutkimukseen perustuva valmennus antaa sinulle vahvan mallin ja yhteisen kielen luottamuksen kehittämiseen.

Luottamuksen rakentaminen valmennus auttaa ihmisiä arvioimaan ja ymmärtämään, mitkä heidän käyttäytymisistään vaikuttavat joko luottamusta rakentavasti tai sitä rapauttavasti. Kun he oppivat arvioimaan, he pystyvät myös muuttamaan käyttäytymistään. Käyttäytymisen muutos on edellytys luottamuksen rakentamiselle tai rikkoutuneen luottamuksen jälleenrakentamiselle.

LUOTTAMUKSEN ELEMENTIT

  • OSAAVA – osoitat ammattitaitoa (olet kyvykäs)
  • USKOTTAVA – toimit vilpittömästi (olet rehellinen / reilu)
  • LIITTÄVÄ – välität ihmisistä
  • SUORA – pidät sanasi (kannat vastuusi)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luottamuksen rakentaminen valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajille, tiiminvetäjille, esimiehille

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luottamuksen rakentaminen valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Educo Valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Educon n. 20...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luottamuksen rakentaminen valmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: