Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tehoa johtajien viestintää

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Tehoa johtajien viestintää

Toimiva viestintä on yrityksen ja yhteisön elinehto. Sisäisen ja ulkoisen viestinnän tulee kantaa samaa sanomaa ja johtaa samaan suuntaan – huolimatta moniäänisyydestä, monipaikkaisuudesta ja kanavien kirjosta. Educon koulutukset, työpajat, valmennukset ja luennot takaavat yrityksesi menestyksen, torjuvat mainekriisit ja nostavat yrityksesi viestinnän pysyvästi tasolle, joka näkyy myös viivan alla. Kaiken tarvitsemasi saat kasvokkain ja verkossa. Laita työyhteisöviestintä, johtamisviestintä ja projektiviestintä kuntoon!

Kehitä viestintää, laita tieto kulkemaan

Laitetaan tieto kulkemaan ja ymmärrys kasvamaan! Ovatko pullonkaulat välineissä, kanavissa vai käytännöissä? Miten yhteistyö saadaan toimimaan?

Työpajassa opit, miksi johtoryhmän kannattaa olla kiinnostunut työyhteisöviestinnästä, mihin kaikkeen se liittyy, millaisia osa-alueita siinä on ja miten sitä voi parantaa. Pohdit itseäsi roolimallina ja kehität työpaikkasi viestintää ja arvostavan vuoropuhelun kulttuuria.

Mitä ja kenelle: työpaja johtoryhmille

Kesto: 3 t

Innostavaa johtamisviestintää!

Miten hyvin osaat kuunnella työntekijöitäsi ja heidän tarpeitaan? Ymmärtääkö työntekijäsi, mitä sanot? Kiinnostuuko hän asiastasi? Innostuuko jopa? Kun osaat viestiä innostavasti, työntekijäsi kokee että arvostat häntä ja hänen näkemyksiään – ja autat häntä motivoitumaan.

Valmennuksessa sisäistät ihmisen kolme psykologista tarvetta ja sen, miten ne liittyvät sinuun johtajana. Opit kuuntelemaan aktiivisesti ja auttamaan työntekijöitäsi motivoitumaan tukenasi Ihmiskeskeisen viestinnän malliTM.  Pohdit sinulle hankalaa johtamisviestinnän tilannetta ja teet sitä koskevan toimintasuunnitelman, jonka voit viedä käytäntöön heti valmennuksen jälkeen.

Mitä ja kenelle: valmennus esimiehille, keskijohdolle ja ylimmälle johdolle

Kesto: 3 t

Johtajan viestintäsparraus

Viestiä pitäisi, mutta miten ja millä ajalla ja millä tavoin? Tämän sparrauksen avulla saat kunnon eväät tulokselliseen ja itsesi näköiseen viestintään niin sisäisissä kuin ulkoisissakin kanavissa. Painopiste on kirjallisessa viestinnässä ja sähköisissä kanavissa.

Tapaamisten, kädet saveen -harjoitusten ja etätuen avulla motivoidut: tiedät kuka viestintäkanavissa olet, mitä siellä teet, miksi ja miten. Kehittämiskohteet valitaan oman tilanteesi ja kiinnostuksesi mukaan: mikä juuri sinulle on haastavinta ja tärkeintä – Twitter, LinkedIn vai työpaikan sisäinen viestintä? Miten päästä alkuun ja miten edetä?

Mitä ja kenelle: valmennus johtajille

Kesto: 6 viikkoa tai sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehoa johtajien viestintää, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kustannukset

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehoa johtajien viestintää? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

Educo Valmennustalo

Tuloksellinen muutoskumppani

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educo tarjoaa kattavan palvelukonseptin organisaatioiden toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Asiakaskunta on laaja joukko erikokoisia, eri toimialoilla toimivia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Educon n. 20...


Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Educo Valmennustalo

Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
educo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Syksyn HR-koulutukset julki!

Haluatko kehittää ammatillista osaamistasi? Henkilöstöhallinnon syksyn ensimmäiset koulutukset on nyt julkaistu. Tutustu valikoimaan ja ilmoittaudu jo nyt.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tehoa johtajien viestintää täytä seuraavat tiedot: