Työyhteisön kehittäminen

Educo Valmennustalo
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Työyhteisön kehittäminen

Työyhteisön kehittäminen

Toimiva työyhteisö antaa yrityksellesi etulyöntiaseman

Työyhteisön toiminnan tai toimimattomuuden taustalla on organisaatiossa vallitseva kulttuuri. Työyhteisön kulttuuri sanelee sen, miten ihmiset käyttäytyvät. Vanhat työntekijät kulttuuri panee käyttäytymään kuten ennenkin, uudet se nielaisee ja sosiaalistaa käyttäytymään kuten muutkin.
Siksi sanonnalla siitä, että kulttuuri syö strategian aamupalakseen, on vinha perä.

Yksilöiden päivittäistä toimintaa, ajattelua ja valintoja ohjaavat arvot, uskomukset ja opitut tavat ovat tekijöitä organisaatiokulttuurin taustalla. Vaikka johdolla ja esimiehillä on keskeinen rooli organisaatiokulttuurin muodostumisessa ja sen rakenteiden varmistamisessa, emme voi oikeasti muuttaa kulttuuria, jos tähän muutosprosessiin ei valjasteta jokaista organisaation jäsentä. Aito muutos lähtee yksilöistä, koska vallitseva organisaatiokulttuuri on syvällä ihmisten ajattelussa ja sitä kautta päivittäisessä toiminnassa. Onneksi organisaatiokulttuuria voi rakentaa, muuttaa ja kehittää, kuten mitä tahansa asiaa työpaikalla. Työyhteisön toiminnan kehittämisessä voidaan hyödyntää monipuolisesti Educon tarjoamaan johdon konsultointia, koulutuksia, valmennuksia sekä Educon kehittämiä tutkimuksia ja analyysejä.

Kaikki alkaa onnistuneesta itsensä johtamisesta 

Vain itsensä johtajia voi johtaa. Johdon ja esimiesten täytyy luoda optimaalinen ympäristö ja rakenteen niin, että henkilöstöllä on mahdollisuus motivoitua ja johtaa itseään. Itsensä johtaminen on opittava taito ja ajattelutapa. Ilman henkilöstön motivaatiota ja sitoutumista organisaation toiminnan kehittäminen epäonnistuu, innovatiivisuus ja luovuus vähenee ja tavoitteet eivät toteudu. Laajemmin voidaan puhua työyhteisötaitojen kokonaisuudesta, joiden avulla jokainen työyhteisön jäsen vaikuttaa työyhteisön toimintaan.

Educon työyhteisön kehittämisen ratkaisut

Educo Valmennustalo tarjoaa laadukkaita, tuloksellisia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Työyhteisön toiminnan kehittämisessä voidaan hyödyntää monipuolisesti johdon konsultointia, esimiesten ja henkilöstön koulutuksia, valmennuksia sekä kehittämiämme tutkimuksia ja analyysejä.

Perehdy Educon koulutuslistaukseen ja saat uutta puhtia työyhteisöösi.

Konsultointi

 • Henkilöstökokemuksen kehittäminen
 • Työyhteisön toiminnan kehittäminen
 • Työyhteisön ongelma- ja konfliktitilanteet

  TUTKIMUKSET JA ANALYYSIT

  • Everything DiSC-työyhteisöprofiili
  • Osaamis- ja kompetenssikartoitus

  KOULUTUS JA VALMENNUS

  • Itsensä johtaminen
  • Työyhteisötaidot
  • Työyhteisön ongelma- ja konfliktitilanteet
  • Vaikuttava palaute
  • Innostava työyhteisöviestintä
  • Tiimisopimus
  • Ryhmä- ja yksilöcoaching

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisön kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

  Kustannukset

  Koulutukset räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä tarjousta!

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisön kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

  Educo Valmennustalo sosiaalisessa mediassa

  Educo Valmennustalo

  Olemme johtamisen osaaja, kehittäjä ja vaikuttaja

  Perustehtävämme lähtee auttamisen halusta ja ajatuksesta. Missiomme on auttaa sinua onnistumaan johtamisessa. Autamme sinua kasvamaan ihmisenä ja organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremman johtamisen avulla. Uskomme, että kaikissa organisaatioissa menestyminen lähtee yksittäisten ihmisten ajattelusta ja päivittäisistä valinnoista. Tämän vuoksi keskitymme auttamaan sinua...


  Lue lisää kouluttajasta Educo Valmennustalo ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Educo Valmennustalo

  Juhana Herttuan puistokatu 21
  20100 Turku

   Näytä puhelinnumero
  educo.fi


  Arvioinnit
  Arvioinnit
  Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

  Arvioinnit kouluttajasta
  (4,6)
  Perustuu 67 arviointiin
  Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
  Ota yhteyttä

  Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisön kehittäminen täytä seuraavat tiedot: