🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Aidosti innostava henkilöstökysely – parhaat käytännöt

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Aidosti innostava henkilöstökysely – parhaat käytännöt

Eduhouse Oy

Onko sinun työpaikallasi kyllästytty henkilöstökyselyihin? Tuntuuko henkilöstökysely lähinnä työläältä velvoitteelta, jonka vaikuttavuuteen kukaan ei enää usko? Tästä koulutuksesta saat henkilöstökyselyistä aidosti innostavan työkalun kaikille ja opit vaikuttavan henkilöstökyselyn parhaat käytännöt.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksessa opit, miten teet henkilöstökyselyistä aidosti hyödyllisiä ja innostavia kaikille työpaikan osapuolille – ylimmälle johdolle, esihenkilöille, HR:lle ja työntekijöille. Koulutuksessa käydään läpi henkilöstökyselyjen parhaat käytännöt vaihe vaiheelta: miten kyselyistä kannattaa viestiä, miten sitoutat eri osapuolet kyselyyn, millainen sisältö innostaa, miten tulokset kannattaa käsitellä ja miten suunnitellaan innostavat ja vaikuttavat kehitystoimenpiteet, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Koulutuksen sisältö:

Aidosti innostava henkilöstökysely – parhaat käytännöt

  • Selvitä henkilöstökyselyjen ”miksi”
  • Henkilöstökyselyn hyötyjen kirkastaminen eri osapuolille
  • Peräpeiliin katsova vai tulevaisuuteen suuntaava kysely
  • Viestintä on kaikki kaikessa
  • Huonojen kyselykokemusten taklaaminen
  • Kyselyähkyn varominen vs. fiksu sisältö
  • Toimeenpanokyvyn varmistaminen
  • Henkilöstökyselyjen vaaranpaikat – näin vesität hyvänkin kyselyn

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aidosti innostava henkilöstökysely – parhaat käytännöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu HR-ammattilaisille ja esihenkilöille, jotka vastaavat organisaatiossaan henkilöstökyselyjen toteuttamisesta joko omatoimisesti tai tutkimuskumppanin kanssa.

Aikataulu

24.4.2024 klo 13-15

Koulutuspaikka

Etäkoulutus

Kouluttaja

Annarita Koli (FT, VTM) on tutkimusvisionääri ja intohimoinen henkilöstötutkimusten, tiedolla johtamisen ja osallistavan kehittämisen puolestapuhuja. Annaritalla on yli 20 vuoden kokemus henkilöstötutkimuksista ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä erilaisissa rooleissa. Annarita on ollut toteuttamassa kysely- ja haastattelututkimuksia seniorikonsultin roolissa lukemattomille yrityksille ja organisaatioille. Hän on analysoinut henkilöstökyselyjen tuloksia, esitellyt tuloksia johtoryhmille sekä valmentanut esihenkilöitä ja HR-ammattilaisia toimeenpanokyvykkyyden varmistamiseen kyselyn jälkeen. Annarita on tutkimus- ja kehittämistoimisto Promenade Insight Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aidosti innostava henkilöstökysely – parhaat käytännöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu