Kestävä johtajuus – ihmiset ensin!

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kestävä johtajuus – ihmiset ensin!

Eduhouse Oy

Aikaa kestävät tulokset edellyttävät hyvää ihmisten johtamista. Koulutus pureutuu ihmisten johtamisen kipupisteisiin lähtien selkeistä työn tekemisen tavoista päätyen siihen, miten tunnejohtamisen ja kohtaamisten avulla rakennetaan pitkäkestoista menestystä.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä, miten voimme onnistua johtamisessa ja saada aikaan pitkäkestoisia tuloksia. Tavoitteenamme on keskustella luottamuksesta, vuorovaikutuksesta ja ymmärryksestä sekä niiden merkityksestä oman johtamistyön kannalta. Hyvä johtaminen syntyy aidoissa arjen kohtaamistilanteissa.

Koulutuksen sisältö:

Kestävä johtajuus – Ihmiset ensin

Mitä kestävällä johtajuudella tarkoitetaan ja miksi se on tärkeää?

Miten onnistumme johtamisessa?

  • Selkeys
  • Vuorovaikutus
  • Luottamus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kestävä johtajuus – ihmiset ensin!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esihenkilöille ja ylimmälle johdolle. On hyvä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta johtamistyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole koulutukseen osallistumisen edellytys. Riittää, että olet kiinnostunut johtamistyöstä tulevaisuudessa.

Aikataulu

23.1.2024 klo 14-16

Kouluttaja

Henna Väätäinen on oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Henna on johtamisen ja vuorovaikutuksen väitöskirjatutkija. Työurallaan Henna on toiminut mm. kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja kaupungin lakimiehenä. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia. Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Hänen vahvuutenansa on kyky kuunnella, suunnitella ja johtaa muutosprosesseja hyödyntäen kouluttamista ja valmentavia metodeja. Kouluttajana Henna saa kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan.

Kustannukset

390 EUR + VAT

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävä johtajuus – ihmiset ensin!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu