Niklas Kaskeala

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Niklas Kaskeala

Niklas Kaskeala

Vakuuttavaa puhetta ilmastosta ja yritysvastuusta

Niklas Kaskeala on pitkän linjan ilmasto- ja vastuullisuusvaikuttaja. Niklaksella on lähes 20 vuoden kokemus kestävästä kehityksestä ja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Hän on työskennellyt näiden teemojen parissa mm. CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundationissa ja Pelastakaa Lapset järjestössä.

Niklas perusti kansainvälisen Protect Our Winters (POW) ilmastoliikkeen Suomen osaston ja toimi vuosina 2014 - 2020 POW Finlandin puheenjohtajana. POW tuo talviurheilun ja -ulkoilun ystäviä sekä alan yrityksiä yhteen talvien pelastamiseksi.

Vuosina 2019-2023 Niklas toimi Compensaten vastuullisuusjohtajana. Compensate torjuu ilmastonmuutosta tarjoamalla yrityksille ja yksilöille mahdollisuuden kantaa vastuuta niistä päästöistä, joita ei voida vielä välttää.

Nykyään Niklas auttaa konsulttina muita yrityksiä vastuullisuusmurroksessa ja tukee niiden siirtymistä kohti planetaarisesti kestäviä liiketoimintamalleja.

Niklas uskoo, että tarvittava muutos lähtee siitä, että kannamme vastuuta teoistamme, kannustamme muitakin toimimaan ja vaadimme samaa myös päättäjiltä. Yksilötason ilmastoteot eivät pelasta maailmaa, mutta tarvittava muutos voi alkaa meistä kaikista. Jos emme ensin muuta ajatteluamme, on vaikea nähdä, miten muutos abstrakteissa instituutioissa, kuten valtioissa tai yrityksissä pääsee syntymään.

Vaikuttavin ilmastoteko, jonka kukin meistä voi tehdä, on Niklaksen mielestä sellainen, joka saa muutkin ihmiset toimimaan.

Puhujana Niklas on rauhallinen, vakuuttava ja analyyttinen. Hän osaa sanoittaa monimutkaisia ilmiöitä asiantuntevasti ja ennen kaikkea ymmärrettävästi. Vaikka Niklas puhuu vakavista teemoista, hän ei vain synkistele, vaan antaa myös eväitä tarvittavaan muutokseen.

Aiheet esimerkiksi

  • Ratkaisut ilmastokriisin ja luontokatoon
  • Yritysten rooli ilmastokriisin ja luontokadon torjunnassa
  • Muutokset ajurit aikamme suurimpien haasteiden taklaamiseen
  • Miksi viherpesu on niin haitallista
  • Urheilumaailma ilmastotyön edelläkävijänä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Niklas Kaskeala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu