Uudet ISO-vaatimukset ilmastonmuutoksen huomioimisesta

Kesto
2 tuntia
Hinta
99 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 tuntia
Hinta
99 EUR + alv 25,5 %
Seuraava toteutus
5 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 99 EUR + alv 25,5 % / osallistuja

Uudet ISO-vaatimukset ilmastonmuutoksen huomioimisesta

PEREHDY PÄIVITETTYIHIN VAATIMUKSIIN UUDEN KOULUTUKSEMME AVULLA!

Helmikuussa 2024 akkreditointijärjestö (IAF) ja kansainvälinen standardisoimisjärjestö (ISO) julkaisivat muutoksia useisiin johtamisstandardeihin, mukaan lukien ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 ja ISO 22001. Tämä tarkoittaa, että sertifioitujen yritysten on nyt otettava ilmastonmuutos huomioon.

Muutokset heijastavat kasvavaa tietoisuutta ilmastosta ja korostavat, että ilmastonmuutos on tärkeä tekijä organisaation johtamisjärjestelmässä. Sisällyttämällä ilmastonmuutoksen huomioon johtamisjärjestelmään varmistat, että yrityksesi on varustautunut käsittelemään ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin.

Haluamme auttaa sinua varmistamaan, että johtamisjärjestelmäsi pysyvät ajantasaisina ja tehokkaina näiden muutosten valossa. Tarjoamme ensi syksynä kahden tunnin verkkokurssin, jossa asiantuntijamme auttaa sinua ymmärtämään uudet vaatimukset ja kertoo, mitä sinun tulee huomioida ennen seuraavaa auditointia.

KOHDERYHMÄ

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tietoa ISO-standardien muutoksista, mukaan lukien ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000 ja ISO 55001. Kurssi on erityisen hyödyllinen organisaation johdolle, järjestelmävastaaville, auditoijille sekä kaikille, jotka jakavat vastuun organisaation johtamisjärjestelmästä tai -järjestelmistä.

SISÄLTÖ

  • ISO-standardien kehitys
  • Mitä ISO-organisaatio on muuttanut ja mihin organisaationne on ryhdyttävä
  • Harmonisoidun rakenteen muutos syyskuu 2023
  • ISO-standardien muutos helmikuu 2024
  • Mitä sinulta ja organisaatioltasi odotetaan näiden "muutosten" osalta?
  • Keskustelu odotuksista ja tulkinnoista

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kouluttaja

Kouluttaja
Hanna Manninen 
johtava arvioija, kouluttaja - Bureau Veritas Certification

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Hän auditoi elintarviketurvallisuus-, QHSE- sekä energiatehokkuusjärjestelmiä. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudet ISO-vaatimukset ilmastonmuutoksen huomioimisesta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Bureau Veritas Finland
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...

Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu