ISO 14001 - Perusteet

Ramboll, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
3 lokakuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

ISO 14001 - Perusteet

ISO 14001:2015 standardin keskeiset kohdat oman yrityksesi näkökulmasta

ISO 14001 perusteet -koulutuksella varmistat systemaattisen ympäristöjohtamisen ja standardin vaatimusten täyttämisen edellytykset. Saat kokonaiskuvan ISO 14001:2015 standardin rakenteesta.

Koulutuksen jälkeen sinulle on muodostunut kokonaiskuva ISO 14001:2015 standardin rakenteesta ja alustavia ajatuksia sen vaikutuksista oman yrityksesi ympäristöjohtamiseen​. Saat myös näkemyksen keskeisistä dokumentointivaatimuksista, joilla standardin ja sertifioinnin vaatimukset täyttyvät​. 

”Laajasta aiheesta oli onnistuttu poimimaan hyvin merkittävät asiat ja kertomaan ne ymmärrettävästi.”

Koulutuksen sisältö

 • Organisaation toimintaympäristö ja sidosryhmät
 • Johtajuus
 • Ympäristönäkökohdat
 • Riskien ja mahdollisuuksien hallinta
 • Sitovat velvoitteet
 • Ympäristötavoitteet ja mittarit
 • Toimenpiteet
 • Toiminnan ohjaus: Prosessit
 • Suorituskyvyn arviointi
 • Jatkuva parantaminen 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 14001 - Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

3 lokakuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa

13 joulukuuta, 2023

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

ISO 14001 perusteet -koulutus soveltuu kaikille, jotka miettivät ympäristöjärjestelmän rakentamista ISO 14001 standardin pohjalta tai jo olemassa olevan järjestelmän edelleen kehittämistä esimerkiksi sertifiointiedellytysten täyttämiseksi. Tällainen rooli voi olla esimerkiksi yritysjohdolla tai yrityksen nimetyillä laatu- ja ympäristövastuullisilla.

Koulutuksessa keskitytään ympäristöjohtamisen perusasioihin ja ISO 14001 standardiin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Osallistumislinkki koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttaja

Marjo Räisälä, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Marjon vahvuutena on 20+ vuoden kokemus johtamisjärjestelmien kehittämisestä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä mm. metalliteollisuuden teknologiatoimituksissa, rakennus- ja ydinvoima-alalla. Hän on toiminut mm. Ramirent konsernin laatu- ja ympäristövastaavana.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 14001 - Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu