Leena Rekola-Niemisen taloushallinnon ajankohtaiskatsaus, maaliskuu 2024

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
1 tunti
Kesto
1 tunti
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Leena Rekola-Niemisen taloushallinnon ajankohtaiskatsaus, maaliskuu 2024

Eduhouse Oy

Leena Rekola-Niemisen yleiskatsauksessa käymme läpi ajankohtaisia kirjanpidon, tilinpäätöksen, yhtiöjuridiikan ja muita taloushallinnon asioita. Perehdymme mm. eri oikeusasteiden päätöksiin ja suosituksiin sekä keskusvero- ja kirjanpitolautakunnan ratkaisuihin. Yleiskatsauksessa käydään läpi myös muut alaa koskevat ajankohtaiset asiat ja käsiteltävien asioiden verotuksen liittyvät asiat.

Koulutuksen sisältö:

Taloushallinnon ajankohtaiskatsaus

  • Ajankohtaiset muutokset ja tapahtumat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leena Rekola-Niemisen taloushallinnon ajankohtaiskatsaus, maaliskuu 2024, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kirjanpitäjille, talouspäälliköille, yrittäjille ja muille ajankohtaisista taloushallinnon aiheista kiinnostuneille.

Aikataulu

19.3.2024 klo 13-14

Kouluttaja

Leena Rekola-Nieminen vahva taloushallinnon ammattilainen ja toiminut pitkään mm. kouluttajana kirjanpitoon, verotukseen ja taloushallintoon liittyvissä koulutuksissa. Hän on KILAn jäsen ja toiminut aiemmin myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n puheenjohtajana. Leena on kirjoittanut useita artikkeleita sekä julkaissut kirjoja kirjanpitoon liittyen.

Kustannukset

190 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leena Rekola-Niemisen taloushallinnon ajankohtaiskatsaus, maaliskuu 2024? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu