Selkeys johtamisen tukena

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Selkeys johtamisen tukena

Eduhouse Oy

Rakenteilla ja systematiikalla on merkitystä. Ne raivaavat tilaa ihmisten johtamiselle ja tuloksia tuovalle toiminnalle. Kaikissa johtamisen tehtävissä on osattava tukea selkeyden rakentamista. Selkeys organisaatiossa ja sen tekemisessä tukee johtamista ja vuorovaikutusta. Tässä koulutuksessa keskitymme tunnistamaan, missä meillä tulee olla selkeyttä ja näkyvyyttä, jotta tuemme organisaation ja sen ihmisten suoriutumista parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on lisätä selkeyttä, ymmärrystä ja kykyä kiteyttää asioita, jotta organisaatioissasi tehdään asioita oikein ja oikeita asioita. Tämä ei tarkoita virheiden välttelyä, vaan sellaisen systematiikan rakentamista, joka tukee työssä suoriutumista ja oman ja organisaation onnistumisen arviointia.

Koulutuksen sisältö:

Selkeys johtamisen tukena

  • Miten rakennamme selkeyttä organisaatiossa?
  • Mitä meidän on ymmärrettävä, jotta suoriudumme?
  • Viestin kiteyttäminen – miksi keskustelu on tärkeää?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Selkeys johtamisen tukena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii esihenkilöille ja ylimmälle johdolle. On hyvä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta johtamistyöstä. Tämä ei kuitenkaan ole koulutukseen osallistumisen edellytys. Riittää, että olet kiinnostunut johtamistyöstä tulevaisuudessa.

Aikataulu

12.3.2024 klo 14-16

Kouluttaja

Henna Väätäinen on oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Henna on johtamisen ja vuorovaikutuksen väitöskirjatutkija. Työurallaan Henna on toiminut mm. kehitysjohtajana, liiketoimintajohtajana ja kaupungin lakimiehenä. Henna on strategisen ajattelun ammattilainen, joka on työurallaan luonut kestävää johtamista, kasvua ja hyvinvointia. Strategisen työskentelyn, yritysten valmentamisen ja organisaation sisäisen kehittämisen kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta. Hänen vahvuutenansa on kyky kuunnella, suunnitella ja johtaa muutosprosesseja hyödyntäen kouluttamista ja valmentavia metodeja. Kouluttajana Henna saa kiitosta käytännönläheisestä lähestymistavastaan.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Selkeys johtamisen tukena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu