🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Valehtelu työpaikalla – oikeudellinen näkökulma

Eduhouse Oy, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Kesto
2 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Valehtelu työpaikalla – oikeudellinen näkökulma

Eduhouse Oy

Mitä tehdä, jos työpaikalla epäillään jonkun käyttävän asemaansa väärin? Entä jos joku on päätynyt kertomaan valheita vaikkapa esihenkilöönsä liittyen? Mikä työnantajan vastuu on tällaisessa tilanteessa? Millaisia seurauksia valehtelusta voi työpaikalla seurata? Tutustumme, tässä koulutuksessa valehteluun ja valehteluepäilyihin liittyviin työpaikalla askarruttaviin oikeudellisiin kysymyksiin, sekä käymme läpi esimerkkien avulla, miten totuuden ja valheen raja on erilaisissa oikeustapauksissa vedetty.

Koulutuksen tavoite:

Koulutuksen tavoitteena on antaa käsitys työpaikan valehtelun oikeudellisista ja käytännön näkökulmista sekä tarjota välineitä valehtelun tunnistamiseen, hallintaan ja ennaltaehkäisyyn työympäristössä, edistäen organisaation luottamusta ja riskienhallintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valehtelu työpaikalla – oikeudellinen näkökulma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esihenkilöille, johtajille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille, sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Aikataulu

23.1.2024 klo 9-11

Kouluttaja

Kouluttajana toimiva Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja Teppo Laine on toiminut asianajana vuodesta 2008 lähtien. Tätä ennen hän toiminut muun muassa yksityisyrittäjänä liikejuridiikan alalla vuodesta 2001 lähtien sekä lukuisissa vastuutehtävissä ravintola-alalla. Hän on erikoistunut vahingonkorvaus- sekä työoikeuteen. Koulutusuraa on myös ehtinyt kertyä yli 10 vuotta. Teppo ei jätä ketään kylmäksi. Koulutuksissa ei paneuduta yksittäisiin lainkoukeroihin, vaan asiat käydään läpi käytännönläheisesti ja Tepon omien tarinoiden pohjalta.

Kustannukset

390 EUR + ALV

Eduhouse somessa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valehtelu työpaikalla – oikeudellinen näkökulma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eduhouse Oy
Leppäsuonkatu 9
00100 Helsinki

Kehitä henkilöstösi osaamista monipuolisilla koulutuksilla 

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Eduhouse Oy:n jatkuvan koulutuksen malli auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai...

Lue lisää kouluttajasta Eduhouse Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu